Denizli'de 10 ilçede okullar tatil edildi

DENİZLİ 15.01.2019 - 23:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 10 ilçede okullar tatil edildi

Denizli'de yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil olduğu haberleri peş peşe gelmeye başladı.   Kar yağışı nedeniyle Denizli'de hangi okullar tatil sorusunun cevabını arayan öğrenciler veliler için hazırladığımız haberde tüm detaylar burada, 16 Ocak 2019 günü tatil olan yerler neresi ?     Denizli Valiliği ve Milli Eğitimden yapılan açıklamaya göre; Babadağ, Serinhisar, Buldan, Çal, Güney, Çivril, Baklan, Bekilli ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle 16 Ocak 2019 Çarşamba günü 1 gün süre ile kar tatili kararı alınmıştır.   Honaz ilçesinde ise tatil olan yerler; Akbaş, Karaçay, Aydınlar, Yukarıkızılyer, Menteşe mahalleleri oldu. Pamukkale ilçesinde tatil olan mahalleler ise şöyle; Gözler, Güzelpınar, Uzunpınar, Akdere, Belenardıç ve Cankurtaran mahalleleri taşımalı eğitim öğretim gören okullarda 1 günlük kar tatili verildi.

Denizli'de yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil olduğu haberleri peş peşe gelmeye başladı.

 

Kar yağışı nedeniyle Denizli'de hangi okullar tatil sorusunun cevabını arayan öğrenciler veliler için hazırladığımız haberde tüm detaylar burada, 16 Ocak 2019 günü tatil olan yerler neresi ?

 

 

Denizli Valiliği ve Milli Eğitimden yapılan açıklamaya göre; Babadağ, Serinhisar, Buldan, Çal, Güney, Çivril, Baklan, Bekilli ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle 16 Ocak 2019 Çarşamba günü 1 gün süre ile kar tatili kararı alınmıştır.

 

Honaz ilçesinde ise tatil olan yerler; Akbaş, Karaçay, Aydınlar, Yukarıkızılyer, Menteşe mahalleleri oldu. Pamukkale ilçesinde tatil olan mahalleler ise şöyle; Gözler, Güzelpınar, Uzunpınar, Akdere, Belenardıç ve Cankurtaran mahalleleri taşımalı eğitim öğretim gören okullarda 1 günlük kar tatili verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.