O ilçe de okullar tatil edildi

DENİZLİ 16.01.2019 - 10:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

O ilçe de okullar tatil edildi

Denizli ilçelerinin çoğu kara teslim olmuş durumda. Kar yağışının etkin olduğu ilçelerde okullar tatil oldu. Kar yağışının etkili olduğu ilçe Kaymakamlıklarından ve Milli Eğitim Müdürlüklerinden kar tatiliyle ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Acıpayam Aliveren mahallesi ve Mevlütler mahallesi taşıma öğrencilerimiz ve Aliveren ilkokulu öğrencilerine  buzlanma dan dolayı bir gün tatil kararı  verildi. Güney, Bekilli, Çal, Çivril ve Baklan’da eğitime bugün ara verildi. Babadağ’da taşımalı eğitime 1 gün ara verilmesi kararı alındı. Pamukkale ilçesinin kar yağışının etkili olduğu Gözler, Güzelpınar, Uzunpınar, Akdere, Belenardıç ve Cankurtaran mahallelerinde taşımalı eğitime Çarşamba günü ara verilecek. Honaz’da Aydınlar, Yukarı Kızılyer Mahallesi, Menteşe Mahallelerinden taşıma ile gelen öğrencilere okulların 1 gün tatil edildiği açıklaması geldi. Serinhisar ilçesinde de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.   Not: Yeni bilgilendirme yapıldıkça haberimiz güncellenecektir.

Denizli ilçelerinin çoğu kara teslim olmuş durumda. Kar yağışının etkin olduğu ilçelerde okullar tatil oldu.
Kar yağışının etkili olduğu ilçe Kaymakamlıklarından ve Milli Eğitim Müdürlüklerinden kar tatiliyle ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor.


Acıpayam Aliveren mahallesi ve Mevlütler mahallesi taşıma öğrencilerimiz ve Aliveren ilkokulu öğrencilerine  buzlanma dan dolayı bir gün tatil kararı  verildi.
Güney, Bekilli, Çal, Çivril ve Baklan’da eğitime bugün ara verildi.
Babadağ’da taşımalı eğitime 1 gün ara verilmesi kararı alındı.
Pamukkale ilçesinin kar yağışının etkili olduğu Gözler, Güzelpınar, Uzunpınar, Akdere, Belenardıç ve Cankurtaran mahallelerinde taşımalı eğitime Çarşamba günü ara verilecek.
Honaz’da Aydınlar, Yukarı Kızılyer Mahallesi, Menteşe Mahallelerinden taşıma ile gelen öğrencilere okulların 1 gün tatil edildiği açıklaması geldi. Serinhisar ilçesinde de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
 

Not: Yeni bilgilendirme yapıldıkça haberimiz güncellenecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.