İldiz; “İyi başlamak istiyoruz”...

SPOR 17.01.2019 - 17:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İldiz; “İyi başlamak istiyoruz”...

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Gazişehir Gazientep maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.İldiz Gazişehir maçı, Kamp dönemini ve transferi değerlendirdi.   Çalışmaların iyi gittiğini ifade eden Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ikinci yarının çok zorlu geçeceğini, bunun bilincinde olduklarını söyledi.   “DEVREYİ İYİ DEĞERLENDİRDİK”   “İlk yarıyı çok iyi kapattık” diyen İldiz, “ Devre arasını iyi değerlendirdik. Antalya’da güzel bir çalışma ortamı yakaladık. İkinci yarı öncesi 4 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. 2 futbolcuyu kadromuza kattık. Şimdilik bir takviye daha düşünüyoruz” dedi.     “2 AY ÇOK ZORLU GEÇECEK”   “İkinci yarı özellikle ilk 2 ay çok zorlu geçecek” ifadelerini kullanan tecrübeli hoca, “ Herkes bunun bilincinde. İkinci yarıya zorlu müsabakalarla başlayacağız ama bütün müsabakalar zorlu olacak. Bunun bilincindeyiz.  Bilindiği gibi ilk 2 takım Süper Lig’e direk çıkıyor. Gençlerbirliği lider biz de ikinci sıradayız. Bu hafta Gazişehir ile karşılaşacağız. Onlar üçüncü sırada. Öncelikli hedefleri bize yaklaşmak… Biz daha yukarılara ulaşmak istiyoruz. Bu yarış bu şekilde devam edecek” diye konuştu.   “ÇOK ZOR BİR MÜSABAKA OLACAK”   “Gazişehir ligin önemli takımlarından birisi” diyerek sözlerine devam eden İldiz, “ Güçlü bir kadroları var. Önemli transferler yaptılar hala yapmaya da devam ediyorlar. Geçen sene trajik bir şekilde kaybettiler. Mutlaka onlar da kazanmak isteyeceklerdir. Ama bizim de iyi bir gidişatımız var. Denizlispor olarak camia olarak tüm dinamiklerimiz harekete geçti. Taraftarımız çok ciddi şekilde bizi destekliyor. Camianın desteği ile biz de ilk yarıdaki iyi gidişatımızı ikinci yarıda sürdürmeyi hedefliyoruz. Gazişehir maçı da bunlardan bir tanesi. Çok zor bir müsabaka olacak. hedefi yakalamak istiyorsak bu zorluğun üstesinden gelmeliyiz. Denizli’ye mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz” dedi.   1 TAKVİYE YAPIP TRANSFERİ KAPATACAĞIZ   Cenk, Cihan ve Mehmet Taş ile yolları ayırdıklarını hatırlatan İldiz, “Son olarak Tonia Tisdell ile yollarımızı ayırdık. İlk yarının sonunda dediğimiz gibi 3-4 arkadaşla yollarımızı ayıracağız dedik ve bunu gerçekleştirdik. 3 takviye yapmayı planladık. Şimdiye kadar 2’sini kadromuza dahil ettik. Şimdi bir kanat takviyesi daha yaparak transfer sürecini tamamlayacağız” diye konuştu.   SAKAT VERMEMEMİZ ÖNEMLİYDİ   Devre arasında yoğun bir program uyguladıklarını aktaran kurt hoca, “10 günlük bir Antalya kampı geçirdik. Yoğun bir yükleme yaptık. 3 de hazırlık maçı oynadık. Burada sakatlık vermemek önemliydi. Bunu da başardık. Şimdi tam takım olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.   SAVUNMA DAHA DA İYİ OLACAK   Basın mensuplarının göreve geldiği ilk gün takım savunması ile ilgili demecini hatırlatması üzerine açıklama yapan İldiz, “Önemli bir aşama kaydettik. Özellikle 3-2’lik Karabükspor maçında büyük sıkıntı yaşadık. Çok basit ve hatalı goller yedik. Şimdi daha iyi durumdayız. Yeni gelen arkadaşlarla daha da iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Gazişehir Gazientep maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.İldiz Gazişehir maçı, Kamp dönemini ve transferi değerlendirdi.

 

Çalışmaların iyi gittiğini ifade eden Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ikinci yarının çok zorlu geçeceğini, bunun bilincinde olduklarını söyledi.

 

“DEVREYİ İYİ DEĞERLENDİRDİK”

 

“İlk yarıyı çok iyi kapattık” diyen İldiz, “ Devre arasını iyi değerlendirdik. Antalya’da güzel bir çalışma ortamı yakaladık. İkinci yarı öncesi 4 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. 2 futbolcuyu kadromuza kattık. Şimdilik bir takviye daha düşünüyoruz” dedi.

 

 

“2 AY ÇOK ZORLU GEÇECEK”

 

“İkinci yarı özellikle ilk 2 ay çok zorlu geçecek” ifadelerini kullanan tecrübeli hoca, “ Herkes bunun bilincinde. İkinci yarıya zorlu müsabakalarla başlayacağız ama bütün müsabakalar zorlu olacak. Bunun bilincindeyiz.  Bilindiği gibi ilk 2 takım Süper Lig’e direk çıkıyor. Gençlerbirliği lider biz de ikinci sıradayız. Bu hafta Gazişehir ile karşılaşacağız. Onlar üçüncü sırada. Öncelikli hedefleri bize yaklaşmak… Biz daha yukarılara ulaşmak istiyoruz. Bu yarış bu şekilde devam edecek” diye konuştu.

 

“ÇOK ZOR BİR MÜSABAKA OLACAK”

 

“Gazişehir ligin önemli takımlarından birisi” diyerek sözlerine devam eden İldiz, “ Güçlü bir kadroları var. Önemli transferler yaptılar hala yapmaya da devam ediyorlar. Geçen sene trajik bir şekilde kaybettiler. Mutlaka onlar da kazanmak isteyeceklerdir. Ama bizim de iyi bir gidişatımız var. Denizlispor olarak camia olarak tüm dinamiklerimiz harekete geçti. Taraftarımız çok ciddi şekilde bizi destekliyor. Camianın desteği ile biz de ilk yarıdaki iyi gidişatımızı ikinci yarıda sürdürmeyi hedefliyoruz. Gazişehir maçı da bunlardan bir tanesi. Çok zor bir müsabaka olacak. hedefi yakalamak istiyorsak bu zorluğun üstesinden gelmeliyiz. Denizli’ye mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz” dedi.

 

1 TAKVİYE YAPIP TRANSFERİ KAPATACAĞIZ

 

Cenk, Cihan ve Mehmet Taş ile yolları ayırdıklarını hatırlatan İldiz, “Son olarak Tonia Tisdell ile yollarımızı ayırdık. İlk yarının sonunda dediğimiz gibi 3-4 arkadaşla yollarımızı ayıracağız dedik ve bunu gerçekleştirdik. 3 takviye yapmayı planladık. Şimdiye kadar 2’sini kadromuza dahil ettik. Şimdi bir kanat takviyesi daha yaparak transfer sürecini tamamlayacağız” diye konuştu.

 

SAKAT VERMEMEMİZ ÖNEMLİYDİ

 

Devre arasında yoğun bir program uyguladıklarını aktaran kurt hoca, “10 günlük bir Antalya kampı geçirdik. Yoğun bir yükleme yaptık. 3 de hazırlık maçı oynadık. Burada sakatlık vermemek önemliydi. Bunu da başardık. Şimdi tam takım olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

SAVUNMA DAHA DA İYİ OLACAK

 

Basın mensuplarının göreve geldiği ilk gün takım savunması ile ilgili demecini hatırlatması üzerine açıklama yapan İldiz, “Önemli bir aşama kaydettik. Özellikle 3-2’lik Karabükspor maçında büyük sıkıntı yaşadık. Çok basit ve hatalı goller yedik. Şimdi daha iyi durumdayız. Yeni gelen arkadaşlarla daha da iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.