Denizli’de 15 tatilde hava nasıl olacak?

DENİZLİ 18.01.2019 - 17:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de 15 tatilde hava nasıl olacak?

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 4 ila 8 derece arasında değişirken, hava parçalı bulutlu şeklinde seyrediyor. Hava sıcaklıklarının artacağı Denizli’de yarıyıl tatilinde hava sağanak yağmur şeklinde olması bekleniyor.   Meteorolojinin hava durumu tahminlerine göre, Türkiye'de yarıyıl tatili süresince hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında, batı bölgelerde 2-5 derece üzerinde olması bekleniyor. Denizli için 15 tatil için hava durumu tahminleri açıklandı.   Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, geçen yılın son günleriyle bu yılın ilk günlerinde yaşanan soğuk hava ve özellikle iç ve doğu kesimlerdeki kar yağışlarının ardından, bugün batı kesimlerden başlayarak hava sıcaklıklarının artması bekleniyor.   İzlanda kökenli alçak basınç merkezlerinin Orta Akdeniz'e inmesi nedeniyle yarıyıl tatilinin ilk haftasında batı kesimlerde yağmur ve sağanak tahmin edilirken, yüksek rakımlı yerler ve dağlar haricinde kar yağışı beklenmiyor.   Denizli’de kent merkezinde kapalı olması beklenen hava ilçelerde ve yüksek kesimlerden yüksek basınç merkezinin etkisinde kalacak. Bu bölgelerde gece ve sabah saatlerinde sis ve pus olayı bekleniyor. Yarıyıl tatilinin ikinci haftası ise yurdun büyük bölümünde yağmur ve sağanak tahmin edilirken, Denizli’de hava çoğunlukla kapalı yer yer sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor.   Denizli'de 5 günlük hava raporu:  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 4 ila 8 derece arasında değişirken, hava parçalı bulutlu şeklinde seyrediyor. Hava sıcaklıklarının artacağı Denizli’de yarıyıl tatilinde hava sağanak yağmur şeklinde olması bekleniyor.

 

Meteorolojinin hava durumu tahminlerine göre, Türkiye'de yarıyıl tatili süresince hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında, batı bölgelerde 2-5 derece üzerinde olması bekleniyor. Denizli için 15 tatil için hava durumu tahminleri açıklandı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, geçen yılın son günleriyle bu yılın ilk günlerinde yaşanan soğuk hava ve özellikle iç ve doğu kesimlerdeki kar yağışlarının ardından, bugün batı kesimlerden başlayarak hava sıcaklıklarının artması bekleniyor.

 

İzlanda kökenli alçak basınç merkezlerinin Orta Akdeniz'e inmesi nedeniyle yarıyıl tatilinin ilk haftasında batı kesimlerde yağmur ve sağanak tahmin edilirken, yüksek rakımlı yerler ve dağlar haricinde kar yağışı beklenmiyor.

 

Denizli’de kent merkezinde kapalı olması beklenen hava ilçelerde ve yüksek kesimlerden yüksek basınç merkezinin etkisinde kalacak. Bu bölgelerde gece ve sabah saatlerinde sis ve pus olayı bekleniyor. Yarıyıl tatilinin ikinci haftası ise yurdun büyük bölümünde yağmur ve sağanak tahmin edilirken, Denizli’de hava çoğunlukla kapalı yer yer sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor.

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.