Denizli Güney'de çatı yangını!

DENİZLİ 19.01.2019 - 11:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Güney'de çatı yangını!

Denizli Güney İlçesi’nde iki katlı binanın çatı katında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.   Olay; Güney İlçesi Orta Mahalle’de iki katlı evin çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 2 katlı bir binanın çatı katından henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükseldi. Dumanların yerine alevler alınca çatı katı alev topuna dönüştü. Hane halkı ve mahalleli korku dolu anlar yaşadı.     Yangının ihbarı üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Güney merkez ve Eziler İtfaiye ekipleri olay yerine hareket etti. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler çatı yangınına müdahale etti. Ekiplerin yangını kontrol altına alması sonucu yangın söndürüldü.   Meydana gelen yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken çatı katı kullanılmaz hale geldi.   Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.  

Denizli Güney İlçesi’nde iki katlı binanın çatı katında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

 

Olay; Güney İlçesi Orta Mahalle’de iki katlı evin çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 2 katlı bir binanın çatı katından henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükseldi. Dumanların yerine alevler alınca çatı katı alev topuna dönüştü. Hane halkı ve mahalleli korku dolu anlar yaşadı.

 

 

Yangının ihbarı üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Güney merkez ve Eziler İtfaiye ekipleri olay yerine hareket etti. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler çatı yangınına müdahale etti. Ekiplerin yangını kontrol altına alması sonucu yangın söndürüldü.

 

Meydana gelen yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken çatı katı kullanılmaz hale geldi.

 

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.