Denizlili çift 'Yaparsın Aşkım'da arabayı kazandı

DENİZLİ 24.01.2019 - 08:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili çift 'Yaparsın Aşkım'da arabayı kazandı

Denizlili çift FOX TV'de yayımlanan ve sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı Yaparsın Aşkım adlı yarışma programına damga vurdu. Sempatik tavırlarla geceye damga vuran Avşar çift yarışma sonunda son model arabayı kazandı.   Denizli'nin Çal ilçesinden olan Necdet Avşar ile Çivril ilçesinden olan Cemile Avşar sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı Yaparsın Aşkım adlı yarışma programına katıldı. Yarışmanın ilk yarışmacısı olan Avşar çiftinin tanışma faslında Cemile Avşar’ın sempatik tavırları dikkat çekti. Necdet Avşar ile nasıl tanıştıklarını anlatan Cemile, Tavas’ta görev yaptıkları ve bir pide salonunda başlayan serüvenleri, Çal’da ki bir düğünde filizlerini verdiğini, ek iş olarak düğünlerde fotoğrafçılık ve şarkı söyleyen Necdet’in sürek kendisini takip ettiğini ve dikkatini çektiğini söyledi. Tavas’ta ki pide salonunda ertesi gün karşısına dikilen Necdet’in evlenme teklifine evet diyerek evlilik yolculuğuna adım attılar. İyi ki evlenmişim dediği Necdet ile 24 yıllık mutlu bir evlilik yaşadıklarını dile getirdi.     Dikkat çeken performanslarıyla Yaparsın Aşkım'a damga vuran çift finalde Artvin’den katılan Fatma ve Sedat çifti ile mücadele etti. Yarışmanın sonunda Necdet’in son atışı ile ikinci seti 7-5 kazanan Avşar çifti mücadeleyi kazanarak son model otomobilin sahibi oldu.   Cemile Halk Eğitimde Usta Öğretici, Necdet ise Tavas Adliyesinde memur olarak görev yapıyor. Programın başında Tavas Baklavası ve Çal üzümünü yarışmanın sunucusu İlker Ayrık'a hediye etti. Yarışma programında kazandıkları arabayı aldıklarında satarak kredi borçlarını ödemek istediklerini belirtirken, çift Denizli'nin Tavas ilçesinde ikamet ettikleri öğrenildi.              

Denizlili çift FOX TV'de yayımlanan ve sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı Yaparsın Aşkım adlı yarışma programına damga vurdu. Sempatik tavırlarla geceye damga vuran Avşar çift yarışma sonunda son model arabayı kazandı.

 

Denizli'nin Çal ilçesinden olan Necdet Avşar ile Çivril ilçesinden olan Cemile Avşar sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı Yaparsın Aşkım adlı yarışma programına katıldı. Yarışmanın ilk yarışmacısı olan Avşar çiftinin tanışma faslında Cemile Avşar’ın sempatik tavırları dikkat çekti. Necdet Avşar ile nasıl tanıştıklarını anlatan Cemile, Tavas’ta görev yaptıkları ve bir pide salonunda başlayan serüvenleri, Çal’da ki bir düğünde filizlerini verdiğini, ek iş olarak düğünlerde fotoğrafçılık ve şarkı söyleyen Necdet’in sürek kendisini takip ettiğini ve dikkatini çektiğini söyledi. Tavas’ta ki pide salonunda ertesi gün karşısına dikilen Necdet’in evlenme teklifine evet diyerek evlilik yolculuğuna adım attılar. İyi ki evlenmişim dediği Necdet ile 24 yıllık mutlu bir evlilik yaşadıklarını dile getirdi.

 

 

Dikkat çeken performanslarıyla Yaparsın Aşkım'a damga vuran çift finalde Artvin’den katılan Fatma ve Sedat çifti ile mücadele etti. Yarışmanın sonunda Necdet’in son atışı ile ikinci seti 7-5 kazanan Avşar çifti mücadeleyi kazanarak son model otomobilin sahibi oldu.

 

Cemile Halk Eğitimde Usta Öğretici, Necdet ise Tavas Adliyesinde memur olarak görev yapıyor. Programın başında Tavas Baklavası ve Çal üzümünü yarışmanın sunucusu İlker Ayrık'a hediye etti. Yarışma programında kazandıkları arabayı aldıklarında satarak kredi borçlarını ödemek istediklerini belirtirken, çift Denizli'nin Tavas ilçesinde ikamet ettikleri öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.