Pamukkale Turizm'den iflas kararına itiraz!

DENİZLİ 25.01.2019 - 09:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Turizm'den iflas kararına itiraz!

Denizli’nin 56 yıllık firması, Ege, Marmara ve İç Anadolu Bölgesi’nde ulaşımın tanınmış markası olan Pamukkale Turizmin sahiplerinden Mazlum Bababalım, İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin verdiği karara itiraz edeceklerini belirtti.   İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin verdiği karara itiraz edeceklerini belirten Mazlum Bababalım, “Karara itiraz ediyoruz. İtirazın sonucuna göre gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.   İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin, Denizlili ulaşım firması Pamukkale Turizm A.Ş’nin iflasına karar vermesi şok etkisi yarattı. Pamukkale Turizm’in mali durumuna ilişkin raporları inceleyen mahkeme heyeti, firmanın ticari faaliyetlerini sürdürmesine imkan olmadığına hükmederek iflas kararı vermesi Denizli’de şaşkınlığa neden oldu.   DRT Denizli ve Denizli Gazetesi’nden Muhammet Karaçay’a açıklamada bulunan Pamukkale Turizmin sahiplerinden Mazlum Bababalım,“Karara itiraz ediyoruz. İtirazın sonucuna göre gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.   Mazlum  Bababalım, İzmir, Uşak ve Denizli’de konkordato için dava açtıklarını belirterek, “Pamukkale Turizm olarak Denizli, Uşak ve İzmir’de davalar açtık. Denizli’de ve Uşak’ta davalar lehimize sonuçlandı. İzmir’de ise aleyhimize sonuçlandı. İzmir Ticaret Mahkemesi’nin verdiği karara itiraz ediyoruz. İtirazın sonucuna göre gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.  

Denizli’nin 56 yıllık firması, Ege, Marmara ve İç Anadolu Bölgesi’nde ulaşımın tanınmış markası olan Pamukkale Turizmin sahiplerinden Mazlum Bababalım, İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin verdiği karara itiraz edeceklerini belirtti.

 

İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin verdiği karara itiraz edeceklerini belirten Mazlum Bababalım, “Karara itiraz ediyoruz. İtirazın sonucuna göre gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

 

İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin, Denizlili ulaşım firması Pamukkale Turizm A.Ş’nin iflasına karar vermesi şok etkisi yarattı. Pamukkale Turizm’in mali durumuna ilişkin raporları inceleyen mahkeme heyeti, firmanın ticari faaliyetlerini sürdürmesine imkan olmadığına hükmederek iflas kararı vermesi Denizli’de şaşkınlığa neden oldu.

 

DRT Denizli ve Denizli Gazetesi’nden Muhammet Karaçay’a açıklamada bulunan Pamukkale Turizmin sahiplerinden Mazlum Bababalım,“Karara itiraz ediyoruz. İtirazın sonucuna göre gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

 

Mazlum  Bababalım, İzmir, Uşak ve Denizli’de konkordato için dava açtıklarını belirterek, “Pamukkale Turizm olarak Denizli, Uşak ve İzmir’de davalar açtık. Denizli’de ve Uşak’ta davalar lehimize sonuçlandı. İzmir’de ise aleyhimize sonuçlandı. İzmir Ticaret Mahkemesi’nin verdiği karara itiraz ediyoruz. İtirazın sonucuna göre gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.