Büyükşehir'den Kayak Merkezi açıklaması!

DENİZLİ 26.01.2019 - 08:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Büyükşehir'den Kayak Merkezi açıklaması!

Denizli Kayak Merkezi'nde kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan vatandaşlarla ilgili, Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, vatandaşlarımız tesislerimizde misafir edilmektedir denildi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada; "Denizli Kayak Merkezimizde aniden bastıran kar ve tipi nedeniyle görüş mesafesi sıfıra inmiştir. Bu nedenle vatandaşlarımızın can güvenliği ön planda tutularak gündüz saatlerinde tesise gelen misafirlerimiz yol tamamen açılıncaya kadar Denizli Kayak Merkezi'ndeki tesislerimizde misafir edilmektedir. Tesisimizde bir adet ambulans bulunmakta olup herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Vatandaşlarımız sıcak ve kapalı alanda bulunan tesisimizde konforlu bir şekilde misafir edilmektedir. Büyükşehir Belediyemizin ekipleri yoğun kar yağışına rağmen yol açma çalışmalarını sürdürmektedir" denildi.

Denizli Kayak Merkezi'nde kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan vatandaşlarla ilgili, Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, vatandaşlarımız tesislerimizde misafir edilmektedir denildi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada; "Denizli Kayak Merkezimizde aniden bastıran kar ve tipi nedeniyle görüş mesafesi sıfıra inmiştir. Bu nedenle vatandaşlarımızın can güvenliği ön planda tutularak gündüz saatlerinde tesise gelen misafirlerimiz yol tamamen açılıncaya kadar Denizli Kayak Merkezi'ndeki tesislerimizde misafir edilmektedir. Tesisimizde bir adet ambulans bulunmakta olup herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Vatandaşlarımız sıcak ve kapalı alanda bulunan tesisimizde konforlu bir şekilde misafir edilmektedir. Büyükşehir Belediyemizin ekipleri yoğun kar yağışına rağmen yol açma çalışmalarını sürdürmektedir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.