Araç almak için evden çıktı bir daha haber alınamadı!

DENİZLİ 26.01.2019 - 09:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Araç almak için evden çıktı bir daha haber alınamadı!

Denizli Acıpayam İlçesi'nde 24 yaşındaki Davut Öztürk araç bakmak için evinden çıktıktan sonra haber alamayan ailesi ve yakınları genci aramaya başladı. Öztürk'e ulaşamayan ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Öztürk'ten sevindirici haber bu sabah geldi.   Acıpayam İlçesi Gümüş Mahallesi'nde ikamet eden Davut Öztürk, dün Denizli'ye gelmek üzere evinden ayrıldı. Denizli'de araç bakmak için geldiği iddia edilen Öztürk'e ulaşamayan ailesi telaşa kapıldı. Telefonu kapalı olan Öztürk'ten haber alamayan ailesi önce kayıp başvurusunda bulundu. Ardından aile ve yakınları sosyal medyadan da yardım istedi. Ailenin bir türlü ulaşamadığı Öztürk'ün hayatından endişe eden aile korkuya kapıldı.   Bu sabah ulaştığımız aile, Davut Öztürk'ün eve bu sabah dönüş yaptığını belirtti. Telefon sim karttan kaynaklanan arıza nedeniyle hattının kapanmasından dolayı kendisine ulaşılamadığını ve ailesine haber veremediği ifade edildi. Gece Denizli'de kalan Öztürk bu sabah Acıpayam'da bulunan evine geri döndüğü belirtildi.

Denizli Acıpayam İlçesi'nde 24 yaşındaki Davut Öztürk araç bakmak için evinden çıktıktan sonra haber alamayan ailesi ve yakınları genci aramaya başladı. Öztürk'e ulaşamayan ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Öztürk'ten sevindirici haber bu sabah geldi.

 

Acıpayam İlçesi Gümüş Mahallesi'nde ikamet eden Davut Öztürk, dün Denizli'ye gelmek üzere evinden ayrıldı. Denizli'de araç bakmak için geldiği iddia edilen Öztürk'e ulaşamayan ailesi telaşa kapıldı. Telefonu kapalı olan Öztürk'ten haber alamayan ailesi önce kayıp başvurusunda bulundu. Ardından aile ve yakınları sosyal medyadan da yardım istedi. Ailenin bir türlü ulaşamadığı Öztürk'ün hayatından endişe eden aile korkuya kapıldı.

 

Bu sabah ulaştığımız aile, Davut Öztürk'ün eve bu sabah dönüş yaptığını belirtti. Telefon sim karttan kaynaklanan arıza nedeniyle hattının kapanmasından dolayı kendisine ulaşılamadığını ve ailesine haber veremediği ifade edildi. Gece Denizli'de kalan Öztürk bu sabah Acıpayam'da bulunan evine geri döndüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.