Kayak merkezine ulaşmak için ekipler büyük uğraşlar verdi

DENİZLİ 26.01.2019 - 14:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kayak merkezine ulaşmak için ekipler büyük uğraşlar verdi

Denizli Kayak Merkezi'nde dün  kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için Büyükşehir Belediyesi ekipleri amansız mücadele verdi.   Vatandaşlara ulaşmak ve kurtarmak amacı ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin tüm birimleri dün akşamdan beri  yoğun bir şekilde çalıştı. Kötü hava şartları ile mücadele eden ekipler, vatandaşların tahliyesi için uğraş verdi.  Açılan yol sonrası sabah saatlerinden itibaren yaklaşık 200 kişi sağ salim bölgeden indirildi.   İşte ekiplerin uzun uğraşlar sonucu açılan yol çalışma görüntüleri;  

Denizli Kayak Merkezi'nde dün  kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için Büyükşehir Belediyesi ekipleri amansız mücadele verdi.

 

Vatandaşlara ulaşmak ve kurtarmak amacı ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin tüm birimleri dün akşamdan beri  yoğun bir şekilde çalıştı. Kötü hava şartları ile mücadele eden ekipler, vatandaşların tahliyesi için uğraş verdi.  Açılan yol sonrası sabah saatlerinden itibaren yaklaşık 200 kişi sağ salim bölgeden indirildi.

 

İşte ekiplerin uzun uğraşlar sonucu açılan yol çalışma görüntüleri;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.