Rehavet uyarısı...

SPOR 28.01.2019 - 21:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Rehavet uyarısı...

Spor Toto 1. Lig’de 11 maçtır kaybetmeyen, 42 puanla liderlik koltuğuna kurulan Denizlispor’da rehavet ve sorumluluk uyarısı geldi.   Denizlispor Başkan Yardımcısı Engin Şahin, ligin uzun maraton olduğunu ve daha yolun yarısında olduklarını söyleyerek, “Bizim hedefimiz lide olmaktı, bunu başardık. Artık bundan sonra işimiz daha zor. Sorumluluk bilinci ile hareket edip, bu koltuğu kaybetmemiz gerekiyor. Önceden takımları biz takip ediyorduk, şimdi onlar bizi takip ediyor. Hep hata yapıp, puan kaybetmemizi bekleyecekler. Bu yüzden rehavete kapılmadan sorumlu davranmamız gerekir” dedi. “Ok yaydan çıktı” diyen Engin Şahin, konumlarını korumak için aynı ciddiyetle devam edeceklerini ifade etti. Şahin şöyle devam etti, “Rakiplerimizi yendik ve artık lideriz. Herkesin gözü bizim üzerimizde ve bizimle artık daha farklı mücadele edecekler. Daha ligin bitmesine haftalar var. Bundan sonra işimiz daha zor olacak. Herkesin aynı bilinçle hareket etmesini sağlamalıyız” diye konuştu.     HATAYSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI     Denizlispor, Adana Demirspor galibiyetini unuttu. Yeşil siyahlılar, bir günlük iznin ardından bugün saat 16.00’da tesislerde toplanarak deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı.   20.haftada 3 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Antakya Atatürk Stadı’nda Hatayspor ile karşılaşacak olan Horozlarda sakatlığı bulunan Muhammet Himmet dışında eksik oyuncu bulunmuyor.  

Spor Toto 1. Lig’de 11 maçtır kaybetmeyen, 42 puanla liderlik koltuğuna kurulan Denizlispor’da rehavet ve sorumluluk uyarısı geldi.

 

Denizlispor Başkan Yardımcısı Engin Şahin, ligin uzun maraton olduğunu ve daha yolun yarısında olduklarını söyleyerek, “Bizim hedefimiz lide olmaktı, bunu başardık. Artık bundan sonra işimiz daha zor. Sorumluluk bilinci ile hareket edip, bu koltuğu kaybetmemiz gerekiyor. Önceden takımları biz takip ediyorduk, şimdi onlar bizi takip ediyor. Hep hata yapıp, puan kaybetmemizi bekleyecekler. Bu yüzden rehavete kapılmadan sorumlu davranmamız gerekir” dedi. “Ok yaydan çıktı” diyen Engin Şahin, konumlarını korumak için aynı ciddiyetle devam edeceklerini ifade etti. Şahin şöyle devam etti, “Rakiplerimizi yendik ve artık lideriz. Herkesin gözü bizim üzerimizde ve bizimle artık daha farklı mücadele edecekler. Daha ligin bitmesine haftalar var. Bundan sonra işimiz daha zor olacak. Herkesin aynı bilinçle hareket etmesini sağlamalıyız” diye konuştu.
 

 

HATAYSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

 

 

Denizlispor, Adana Demirspor galibiyetini unuttu. Yeşil siyahlılar, bir günlük iznin ardından bugün saat 16.00’da tesislerde toplanarak deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı.

 

20.haftada 3 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Antakya Atatürk Stadı’nda Hatayspor ile karşılaşacak olan Horozlarda sakatlığı bulunan Muhammet Himmet dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.