Denizli'ye Gelen Ünlü Youtuberlardan Korku Dolu Anlar Yaşadı

DENİZLİ 29.01.2019 - 15:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'ye Gelen Ünlü Youtuberlardan Korku Dolu Anlar Yaşadı

Denizli'nin yüksek kesiminde bulunan bir dağda video çekmek için gelen youtube kanalı BaboFilms ekibi videolarında yaşadıkları paranormal olayları anlatmak için merak ettikleri durumları araştırmak için Denizli'ye geldiler.     DENİZLİ ÜÇ HARFLİ KÖY HİKAYESİ:   Denizli’nin dağlarında yer alan bu köy yaklaşık 200 yıl önce yapılan bu köy 1973 yılına kadar yoğun nüfuslu bir köydü.   1 yıl içinde tamamen boşaldı. Köylülerin durumlarının iyi olması ise bu hızlı göçün sebepleri konusunda soru işaretleri doğurmuştu. Köyden iki kişinin kayıp olması ve 1 yıldır bulunamaması üzerine şüpheli olarak görülen köy halkı kayıp kişiler adına açılan mahkeme tarafından sorgulanır... Fakat Anlatılanlar insanın kanını donduracak cinstendi.     Mahkeme kayıtları aynen şöyledir: Bir gün koyumuzun imamı yatsı ezanından sonra Allah’ım yardım et, Allah’ım kurtar beni diye bağırarak elinde baltayla köy meydanına geldi. Sesi duyan bütün Köylüler merakla meydana toplandık. İmam bismillah diye bağırarak baltayı kendi bacağına sapladı. Belden aşağısı tamamen parçalanana kadar baltayı bacaklarına saplamaya devam etti. Bütün köy korkudan bağırıyordu.   Ne olduğunu anlamasak da imamın takati kalmayıp bayıldığın da baltayı elinden alarak hastaneye kaldırdık. Birkaç ay sonra imam bacaklarını kaybetse de iyileşti ve köye geri döndü. Bir gece ise korkunç çığlıklarla uyanarak evden çıktık. İmam yerde sürüne sürüne ilerliyordu birden bırakın beni diye bağırmaya başladı ve bacakları olmamasına rağmen elleriyle o kadar hızlı sürünüyordu ki korkudan hepimiz evlerimize kaçtık. Ormana doğru sürünen imamdan bir daha haber gelmedi. Bir süre sonra başka bir hocaya durumu anlattık. O da imamın evini kontrol etmemizi ve bu hadisenin büyüyebileceğini söyledi. İmamın evini kontrol etmeye gittiğimizde Bismillah birde ne görelim imamın yatağında kesik bir keçi başı tuvalette ise üzerine arapça yazılar yazılmış domuz derileri vardı. Hoca imamın bir büyü yaptığını bunun sonucunda kafir cinlerin ona musallat olduğunu bu köydeki her evinde bundan nasibini alacağını söyledi. Bizde artık orada duramaz olduk.      

Denizli'nin yüksek kesiminde bulunan bir dağda video çekmek için gelen youtube kanalı BaboFilms ekibi videolarında yaşadıkları paranormal olayları anlatmak için merak ettikleri durumları araştırmak için Denizli'ye geldiler.

 

 

DENİZLİ ÜÇ HARFLİ KÖY HİKAYESİ:

 

Denizli’nin dağlarında yer alan bu köy yaklaşık 200 yıl önce yapılan bu köy 1973 yılına kadar yoğun nüfuslu bir köydü.

 

1 yıl içinde tamamen boşaldı. Köylülerin durumlarının iyi olması ise bu hızlı göçün sebepleri konusunda soru işaretleri doğurmuştu. Köyden iki kişinin kayıp olması ve 1 yıldır bulunamaması üzerine şüpheli olarak görülen köy halkı kayıp kişiler adına açılan mahkeme tarafından sorgulanır... Fakat Anlatılanlar insanın kanını donduracak cinstendi.

 

 

Mahkeme kayıtları aynen şöyledir:

Bir gün koyumuzun imamı yatsı ezanından sonra Allah’ım yardım et, Allah’ım kurtar beni diye bağırarak elinde baltayla köy meydanına geldi. Sesi duyan bütün Köylüler merakla meydana toplandık. İmam bismillah diye bağırarak baltayı kendi bacağına sapladı. Belden aşağısı tamamen parçalanana kadar baltayı bacaklarına saplamaya devam etti. Bütün köy korkudan bağırıyordu.

 

Ne olduğunu anlamasak da imamın takati kalmayıp bayıldığın da baltayı elinden alarak hastaneye kaldırdık. Birkaç ay sonra imam bacaklarını kaybetse de iyileşti ve köye geri döndü. Bir gece ise korkunç çığlıklarla uyanarak evden çıktık. İmam yerde sürüne sürüne ilerliyordu birden bırakın beni diye bağırmaya başladı ve bacakları olmamasına rağmen elleriyle o kadar hızlı sürünüyordu ki korkudan hepimiz evlerimize kaçtık. Ormana doğru sürünen imamdan bir daha haber gelmedi. Bir süre sonra başka bir hocaya durumu anlattık. O da imamın evini kontrol etmemizi ve bu hadisenin büyüyebileceğini söyledi. İmamın evini kontrol etmeye gittiğimizde Bismillah birde ne görelim imamın yatağında kesik bir keçi başı tuvalette ise üzerine arapça yazılar yazılmış domuz derileri vardı. Hoca imamın bir büyü yaptığını bunun sonucunda kafir cinlerin ona musallat olduğunu bu köydeki her evinde bundan nasibini alacağını söyledi. Bizde artık orada duramaz olduk.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.