Çameli'de 19 vatandaş kar nedeniyle mahsur kaldı

DENİZLİ 31.01.2019 - 08:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli'de 19 vatandaş kar nedeniyle mahsur kaldı

Denizli Çameli İlçesi’nde dün akşam başlayan kar yağışı etkili oldu. İlçede kar nedeniyle bir taraftan çile yaşanırken bir taraftan vatandaşlar bu güzel anı yaşadı.   Denizli Fethiye yolu Çameli İlçesi sınırları Tuzlabeli Gecidi’nde 7 araç yoğun kar yağışı nedeni ile yolda kaldı.   Ani yağan kar nedeniyle zincirsiz ve kar lastiği olmayan 7 araç yolda mahsur kaldı. Araçlar içinde bulunan 19 vatandaş, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı, Çameli merkez Kirazlyayla şubesi ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Karabayır Mahallesi Tuzlabeli Mevkii’nde kalan, 48 HA 285, 48 K 8248,48 RR 300, 48 D 7521,15 HZ 365, 20 EJ 309 ve plakası öğrenilemeyen 7 araçtaki vatandaşlar kurtarılarak itfaiye tesislerinde misafir edildi. Sağlık durumları iyi olan vatandaşlar, karayolları ekipleri tarafından yolun açılması ile Fethiye istikametine devam ettirildi.     Sürücüler yağan kar nedeniyle çile yaşarken, vatandaşlar ise yağan karın keyfini çıkardı. Bazı vatandaşlar kardan adam yapıp kartopu oynadı. Karın altında fotoğraflar çekerek anı ölümsüzleştirdi.      

Denizli Çameli İlçesi’nde dün akşam başlayan kar yağışı etkili oldu. İlçede kar nedeniyle bir taraftan çile yaşanırken bir taraftan vatandaşlar bu güzel anı yaşadı.

 

Denizli Fethiye yolu Çameli İlçesi sınırları Tuzlabeli Gecidi’nde 7 araç yoğun kar yağışı nedeni ile yolda kaldı.

 

Ani yağan kar nedeniyle zincirsiz ve kar lastiği olmayan 7 araç yolda mahsur kaldı. Araçlar içinde bulunan 19 vatandaş, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı, Çameli merkez Kirazlyayla şubesi ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Karabayır Mahallesi Tuzlabeli Mevkii’nde kalan, 48 HA 285, 48 K 8248,48 RR 300, 48 D 7521,15 HZ 365, 20 EJ 309 ve plakası öğrenilemeyen 7 araçtaki vatandaşlar kurtarılarak itfaiye tesislerinde misafir edildi. Sağlık durumları iyi olan vatandaşlar, karayolları ekipleri tarafından yolun açılması ile Fethiye istikametine devam ettirildi.

 

 

Sürücüler yağan kar nedeniyle çile yaşarken, vatandaşlar ise yağan karın keyfini çıkardı. Bazı vatandaşlar kardan adam yapıp kartopu oynadı. Karın altında fotoğraflar çekerek anı ölümsüzleştirdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.