Acıpayam'da heyelan nedeniyle kaya parçası yola düştü

DENİZLİ 02.02.2019 - 10:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Acıpayam'da heyelan nedeniyle kaya parçası yola düştü

Denizli Acıpayam İlçesi’nde yağışlı hava nedeniyle meydana gelen heyelan sonrası tonlarca ağırlıktaki kaya parçası yola düştü.   Olay, Acıpayam İlçesi Yolçatı Mahallesi, Karaçam mevkisinde meydana geldi. Yağışlı hava nedeniyle toprağın gevşemesi ile birlikte meydana gelen heyelanla büyük kaya kütlesi yola düştü. Tonlarca ağırlıktaki kaya parçasının düşmesi sırasında yolun boş olması olası facianın önüne geçti.   Bölge halkının ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Ekibi yolu kapatan kaya parçasını iş makinesi ile kaldırdı. Bir süre kapalı kalan yol yeniden trafiğe açıldı ve Belediye ekipleri yeni vakaların yaşanmaması için yol güzergahında inceleme çalışması başlattı.  

Denizli Acıpayam İlçesi’nde yağışlı hava nedeniyle meydana gelen heyelan sonrası tonlarca ağırlıktaki kaya parçası yola düştü.

 

Olay, Acıpayam İlçesi Yolçatı Mahallesi, Karaçam mevkisinde meydana geldi. Yağışlı hava nedeniyle toprağın gevşemesi ile birlikte meydana gelen heyelanla büyük kaya kütlesi yola düştü. Tonlarca ağırlıktaki kaya parçasının düşmesi sırasında yolun boş olması olası facianın önüne geçti.

 

Bölge halkının ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Ekibi yolu kapatan kaya parçasını iş makinesi ile kaldırdı. Bir süre kapalı kalan yol yeniden trafiğe açıldı ve Belediye ekipleri yeni vakaların yaşanmaması için yol güzergahında inceleme çalışması başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.