Denizlispor Altınordu Maçı Biletleri Satışa Çıkıyor - 10.02.2019

DENİZLİ 04.02.2019 - 12:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Altınordu Maçı Biletleri Satışa Çıkıyor - 10.02.2019

Spor Toto 1. Lig 21. hafta karşılaşmasında Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu'nda oynanacak olan Denizlispor-Altınordu maçının biletleri yarın saat 10.00 itibariyle satışa çıkacağı açıklandı.     Denizlispor Kulübü  tarafından yapılan açıklamada; “Taraftarlarımızın maç günü ve öncesinde yaşanabilecek yoğunluğu dikkate alarak, mağduriyet yaşamamaları adına biletlerini maç gününden önce temin etmeleri önemle rica olunur” denildi. Adana Demirspor karşılaşmasında Maraton Tribünü I ve J blokta yer alan taraftarlarımız ile Kapalı B Üst tribününde bulunan taraftarlarımız Altınordu karşılaşmasına giremeyecek.   DENİZLİSPOR - ALTINORDU   Stat: Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu Tarih: 10 Şubat Pazar Saat: 19.00 Yayın: beIN SPORTS MAX 1   Bilet Fiyatları : Gold ve VIP Tribün : 100 TL Kapalı B Üst ve D Üst : 35 TL Kapalı A ve E Üst : 25 TL Kapalı A ve E Alt : 25 TL Maraton : 15 TL Kale Arkası : 10 TL Misafir : 10 TL   Biletlerinizi http://www.passo.com.tr/ üzerinden, Passo Mobil uygulamasından ve Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu önündeki Passolig gişelerinden alabilirsiniz.

Spor Toto 1. Lig 21. hafta karşılaşmasında Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu'nda oynanacak olan Denizlispor-Altınordu maçının biletleri yarın saat 10.00 itibariyle satışa çıkacağı açıklandı.

 

 

Denizlispor Kulübü  tarafından yapılan açıklamada; “Taraftarlarımızın maç günü ve öncesinde yaşanabilecek yoğunluğu dikkate alarak, mağduriyet yaşamamaları adına biletlerini maç gününden önce temin etmeleri önemle rica olunur” denildi.

Adana Demirspor karşılaşmasında Maraton Tribünü I ve J blokta yer alan taraftarlarımız ile Kapalı B Üst tribününde bulunan taraftarlarımız Altınordu karşılaşmasına giremeyecek.

 

DENİZLİSPOR - ALTINORDU

 

Stat: Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu
Tarih: 10 Şubat Pazar
Saat: 19.00
Yayın: beIN SPORTS MAX 1

 

Bilet Fiyatları :

Gold ve VIP Tribün : 100 TL

Kapalı B Üst ve D Üst : 35 TL

Kapalı A ve E Üst : 25 TL

Kapalı A ve E Alt : 25 TL

Maraton : 15 TL

Kale Arkası : 10 TL

Misafir : 10 TL

 

Biletlerinizi http://www.passo.com.tr/ üzerinden, Passo Mobil uygulamasından ve Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu önündeki Passolig gişelerinden alabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.