Denizli Pamukkale'de Çıkan Yangın Korkuttu

DENİZLİ 05.02.2019 - 21:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Pamukkale'de Çıkan Yangın Korkuttu

Denizli Pamukkale İlçesi’nde yakılan anız sonucu sazlık alanda yangın meydana geldi. Sosyal medyada patlamanın olduğu söylemleri ise asılsız çıktı.     Olay, Pamukkale yolu üzeri bir restaurantın arkasındaki arazide meydana geldi. Tarlada yakılan anızın rüzgar nedeniyle sazlık alanında alev alması sonucu yangın büyük bir alana dağıldı. Zaman zaman rüzgar nedeniyle parlayan ve yükselen yangını uzaktan gören vatandaşlar patlama olarak algılayınca, sosyal medyada ise "patlama mı oluyor" söylemleri ve paylaşımları paniğe neden oldu.   İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı’dan aldığımız bilgiye göre, herhangi bir patlamanın yaşanmadığı rüzgar nedeniyle sazlıklardaki yangının yükseldiğini ifade etti. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alınarak söndürüldüğü belirtildi.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.   FOTO: Şahin Kaya

Denizli Pamukkale İlçesi’nde yakılan anız sonucu sazlık alanda yangın meydana geldi. Sosyal medyada patlamanın olduğu söylemleri ise asılsız çıktı.

 

 

Olay, Pamukkale yolu üzeri bir restaurantın arkasındaki arazide meydana geldi. Tarlada yakılan anızın rüzgar nedeniyle sazlık alanında alev alması sonucu yangın büyük bir alana dağıldı. Zaman zaman rüzgar nedeniyle parlayan ve yükselen yangını uzaktan gören vatandaşlar patlama olarak algılayınca, sosyal medyada ise "patlama mı oluyor" söylemleri ve paylaşımları paniğe neden oldu.

 

İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı’dan aldığımız bilgiye göre, herhangi bir patlamanın yaşanmadığı rüzgar nedeniyle sazlıklardaki yangının yükseldiğini ifade etti. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alınarak söndürüldüğü belirtildi.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

FOTO: Şahin Kaya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.