Bölgesel Amatör Lig'de Kale sevindi, Zeybekler üzüldü

SPOR 06.02.2019 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bölgesel Amatör Lig'de Kale sevindi, Zeybekler üzüldü

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Denizli Temsilcilerinden Kale Belediyespor 16. haftada kendi seyircisi önünde konuk ettiği İzmir ekibi Kuşadasıspor’u 5-1 mağlup ederken Tavas Birlikspor ise sahasında Konyaaltı Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu.   Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup karşılaşmasında Kale Dr. Devlet Bahçeli Stadında Kuşadasıspor'u konuk eden Kale Belediyespor farklı kazandı.Karşılaşmaya hızlı başlayan Kale Belediyespor aradığı golü 18. dakikada kaptan Yasin Kozak ile buldu. 1-0 Kuşadasıspor, karşısında üstün bir futbol ortaya koyan Kale Beldiyespor 34. dakikada Selman Yıldırım ile farkı 2'ye çıkaran golü buldu.  Kale Belediyespor, soyunma odasına 2-0 öde girdi.  2. yarıda da etkili futboluna devam eden Kale Belediyespor 48. dakikada Fatih Kaya ile 3. golü kaydetti. 64. dakikada Serhat Yağlı'nın kendi kalesine attığı gol ile farkı 4'e çıkaran yeşil beyazlı takım Serdar Keskin'in 64. dakikasında attığı gol ile kalesinde golü gördü ve skor 4-1 oldu.  Krşılaşmanın son dakikalarına gelindiğinde 90+2'de Kale Belediyespor'da topla buluşan Ümit Koz, şık bir gole imza atarak karşılaşmanın skorunu belirledi.  3 puanı hanesine yazdıran Kale Belediyespor, puan farkını Serinhisarspor ile 1'e Tavas Birlikspor'un averaj ile sıralamada üstünde yer aldı.    İkinci yarı öncesinde kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Tavas Birlikspor’da kendi sahasında Konyaaltı Belediyespor’u konuk etti.   Ligde kötü gidişe son vermek için Konyaaltı Belediyespor maçını mutlaka kazanmak isteyen Tavas Birlik spor Kızılcabölük sahasında taraftarının önünde 2-0 yenilmekten kurtulamadı.   İlk 45 dakikası 0-0 eşitlikle sona eren maçın ikinci yarısında Konyaaltı Belediyespor Süleyman ve Emre ile bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-0 kazanırken, 78. Dakikada Emincan, 85. Dakikada ise Serdar Vefa kırmızı kart görerek takımlarını 9 kişi bıraktılar.   Tavas Birlikspor’un gol atma çabaları sonuç getirmedi ve Zeybekler kötü gidişe Konyaaltı maçında da dur diyemedi.  

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Denizli Temsilcilerinden Kale Belediyespor 16. haftada kendi seyircisi önünde konuk ettiği İzmir ekibi Kuşadasıspor’u 5-1 mağlup ederken Tavas Birlikspor ise sahasında Konyaaltı Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup karşılaşmasında Kale Dr. Devlet Bahçeli Stadında Kuşadasıspor'u konuk eden Kale Belediyespor farklı kazandı.Karşılaşmaya hızlı başlayan Kale Belediyespor aradığı golü 18. dakikada kaptan Yasin Kozak ile buldu. 1-0

Kuşadasıspor, karşısında üstün bir futbol ortaya koyan Kale Beldiyespor 34. dakikada Selman Yıldırım ile farkı 2'ye çıkaran golü buldu.  Kale Belediyespor, soyunma odasına 2-0 öde girdi. 

2. yarıda da etkili futboluna devam eden Kale Belediyespor 48. dakikada Fatih Kaya ile 3. golü kaydetti. 64. dakikada Serhat Yağlı'nın kendi kalesine attığı gol ile farkı 4'e çıkaran yeşil beyazlı takım Serdar Keskin'in 64. dakikasında attığı gol ile kalesinde golü gördü ve skor 4-1 oldu. 

Krşılaşmanın son dakikalarına gelindiğinde 90+2'de Kale Belediyespor'da topla buluşan Ümit Koz, şık bir gole imza atarak karşılaşmanın skorunu belirledi. 

3 puanı hanesine yazdıran Kale Belediyespor, puan farkını Serinhisarspor ile 1'e Tavas Birlikspor'un averaj ile sıralamada üstünde yer aldı. 

 

İkinci yarı öncesinde kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Tavas Birlikspor’da kendi sahasında Konyaaltı Belediyespor’u konuk etti.

 

Ligde kötü gidişe son vermek için Konyaaltı Belediyespor maçını mutlaka kazanmak isteyen Tavas Birlik spor Kızılcabölük sahasında taraftarının önünde 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

 

İlk 45 dakikası 0-0 eşitlikle sona eren maçın ikinci yarısında Konyaaltı Belediyespor Süleyman ve Emre ile bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-0 kazanırken, 78. Dakikada Emincan, 85. Dakikada ise Serdar Vefa kırmızı kart görerek takımlarını 9 kişi bıraktılar.

 

Tavas Birlikspor’un gol atma çabaları sonuç getirmedi ve Zeybekler kötü gidişe Konyaaltı maçında da dur diyemedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.