Denizli'de otomobil nehre uçtu: 2 ölü

ASAYİŞ 11.02.2019 - 09:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de otomobil nehre uçtu: 2 ölü

Denizli Çivril İlçesi’nde kontrolden çıkan otomobilin nehre uçmasıyla meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı   Kaza, Dün gece 01.00 sıralarında Çivril ilçesi Çıtak Mahallesi ile Kavakköy Mahllesi arasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre tek taraflı meydana gelen kazada kontrolden çıkan Soner Şaşman ideresindeki 20 ABF 138 plakalı otomobil, Kavakköy Mahallesinde yakınlarında Menderes Nehri’ne uçtu.     Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kazada otomobil içerisinde bulunan sürücü Soner Şaşman ve yan koltukta bulunan Bayram Kızıloğlu olay yerinde hayatını kaybederken diğer yolculardan Merthan Korkmaz ve Hüseyin Doğru kendi imkanları ile otomilden çıktı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Soner Şaşman ve Ramazan Kızıloğlu'nun cansız bedeni otomobilden çıkarılırken, Mertan Korkmaz ve Hüseyin Doğur yaralı olarak kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli Çivril İlçesi’nde kontrolden çıkan otomobilin nehre uçmasıyla meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı

 

Kaza, Dün gece 01.00 sıralarında Çivril ilçesi Çıtak Mahallesi ile Kavakköy Mahllesi arasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre tek taraflı meydana gelen kazada kontrolden çıkan Soner Şaşman ideresindeki 20 ABF 138 plakalı otomobil, Kavakköy Mahallesinde yakınlarında Menderes Nehri’ne uçtu.

 

 

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kazada otomobil içerisinde bulunan sürücü Soner Şaşman ve yan koltukta bulunan Bayram Kızıloğlu olay yerinde hayatını kaybederken diğer yolculardan Merthan Korkmaz ve Hüseyin Doğru kendi imkanları ile otomilden çıktı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Soner Şaşman ve Ramazan Kızıloğlu'nun cansız bedeni otomobilden çıkarılırken, Mertan Korkmaz ve Hüseyin Doğur yaralı olarak kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.