85 yaşındaki taraftardan Denizlispor'a teşekkür

SPOR 12.02.2019 - 16:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

85 yaşındaki taraftardan Denizlispor'a teşekkür

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor, bu sezon aldığı başarılarla şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor. Denizlispor’un bu başarısına sevinen 85 yaşındaki taraftar yönetime teşekkür etmek için yollara düştü.   Denizlispor, Spor Toto 1.Lig’in 21’inci haftasında evinde oynadığı Altınordu maçında 1-0’lık galibiyet sonucunda hanesine yazdırdığı üç puanla puanını 46’ya çıkardı. Yeşil-siyahlı ekibin en yakın rakipleri arasında bulunan Osmanlıspor ile Gençlerbirliği’nin 41 puanı bulunuyor.   Denizli’de yeşil-siyahlı ekibin bu sezon adlığı başarılarla üç haftadan bu yana liderlik koltuğuna oturması tüm kentte sevinçle karşılanırken bu sezon Süper Lig’e çıkma ümitleri daha çok artı. 7’den 70’e Denizlispor’un bu sezon ki başarılarına tüm Denizli destek veriyor.   Bunlardan biride 85 yaşındaki Burhan Kafes isimli Denizlisporlu taraftar oldu. Denizlispor’un başarılarından dolayı yönetime teşekkür etmek için yola çıkan Burhan Kafes, Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla’yı ofisinde ziyaret etti.   Kafes, “Sordum sordurdum buldum seni” dediği Atilla’ya, Denizlispor’u bu sene çok beğendiğini ve yönetim ile futbolcuların bu gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.   Başkan Yardımcısı Taner Atilla ise Burhan Kafes’cinin bu ziyaretine çok sevindiğini belirtirken, “Taktir edilmek çok güzel bir duygu, Burhan amcanın ziyareti bizi çok memnun etti. Burhan amca gibi taraftarlarımız büyüklerimizin duaları ile bu başarıları sağlıyoruz” dedi.   Spor Toto 1. Lig’in 22’inci haftasında Denizlispor-Eskişehirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor, bu sezon aldığı başarılarla şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor. Denizlispor’un bu başarısına sevinen 85 yaşındaki taraftar yönetime teşekkür etmek için yollara düştü.

 

Denizlispor, Spor Toto 1.Lig’in 21’inci haftasında evinde oynadığı Altınordu maçında 1-0’lık galibiyet sonucunda hanesine yazdırdığı üç puanla puanını 46’ya çıkardı. Yeşil-siyahlı ekibin en yakın rakipleri arasında bulunan Osmanlıspor ile Gençlerbirliği’nin 41 puanı bulunuyor.

 

Denizli’de yeşil-siyahlı ekibin bu sezon adlığı başarılarla üç haftadan bu yana liderlik koltuğuna oturması tüm kentte sevinçle karşılanırken bu sezon Süper Lig’e çıkma ümitleri daha çok artı. 7’den 70’e Denizlispor’un bu sezon ki başarılarına tüm Denizli destek veriyor.

 

Bunlardan biride 85 yaşındaki Burhan Kafes isimli Denizlisporlu taraftar oldu. Denizlispor’un başarılarından dolayı yönetime teşekkür etmek için yola çıkan Burhan Kafes, Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla’yı ofisinde ziyaret etti.

 

Kafes, “Sordum sordurdum buldum seni” dediği Atilla’ya, Denizlispor’u bu sene çok beğendiğini ve yönetim ile futbolcuların bu gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

Başkan Yardımcısı Taner Atilla ise Burhan Kafes’cinin bu ziyaretine çok sevindiğini belirtirken, “Taktir edilmek çok güzel bir duygu, Burhan amcanın ziyareti bizi çok memnun etti. Burhan amca gibi taraftarlarımız büyüklerimizin duaları ile bu başarıları sağlıyoruz” dedi.

 

Spor Toto 1. Lig’in 22’inci haftasında Denizlispor-Eskişehirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.