14 Şubat Sevgililer Gününü Ti’ye aldılar

DENİZLİ 13.02.2019 - 16:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

14 Şubat Sevgililer Gününü Ti’ye aldılar

Denizli Çameli İlçesi’nde 14 Şubat sevgililer gününü Ti ye alan bir manav başlatmış olduğu kampanya ile müşterilerden destek gördü.   Her yıl olduğu gibi 14 Şubat sevgililer gününün yaklaşması ile firma ve işletmeler kampanya düzenleyerek bu gün dolayısı ile kazanç elde ediyor. Özellikle pırlanta, çiçek ve giyim sektörünün ürünlerinin hediyelik olarak tercih edilmesi alıcılar ve satıcıları tatlı bir telaş alıyor.     “Karnabahar da bir çiçektir” Çameli İlçesi Yeni Mahalle’de manavcılık yapan İsa Güngör, başlattığı kampanya ile sevgililer gününü ti ye aldı. Kampanyayı görenlerin şaşkınlıklarının yanı sıra bu kampanyaya destek olması satışları arttırdı. İsa Güngör,” Sevgililer gününde özellikle çiçek satışları ön planda oluyor. Çiçekçilerde satılanlar çiçek se, karnabahar da bir çiçektir. Bizde böyle bir özel kampanya başlattık” dedi.     “O günü sabırsızlıkla bekliyorum” Satışların artığı manava gelen 24 yaşındaki Lütfullah Yılmaz isimli genç, az önce çiçekçiden geldim. Bir çiçek 60 lira olduğunu belirtti. Yılmaz; “ Arkadaşıma bir sürpriz yaparak 3 adet karnabahar (çiçek) aldım. Bu çiçeğin kızartması olur, yemeği olur, bazı yörelerde çeşitli yemek türleri oluyor. Benim de cebimde 15 lira param vardı. Paramın hepsini vererek aldım. Özel paket yaparak hediyemi vereceğim. Hediyeyi verdiğim esnada neler yaşayacağım bende merak ediyorum. O günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.        

Denizli Çameli İlçesi’nde 14 Şubat sevgililer gününü Ti ye alan bir manav başlatmış olduğu kampanya ile müşterilerden destek gördü.

 

Her yıl olduğu gibi 14 Şubat sevgililer gününün yaklaşması ile firma ve işletmeler kampanya düzenleyerek bu gün dolayısı ile kazanç elde ediyor. Özellikle pırlanta, çiçek ve giyim sektörünün ürünlerinin hediyelik olarak tercih edilmesi alıcılar ve satıcıları tatlı bir telaş alıyor.

 

 

“Karnabahar da bir çiçektir”

Çameli İlçesi Yeni Mahalle’de manavcılık yapan İsa Güngör, başlattığı kampanya ile sevgililer gününü ti ye aldı. Kampanyayı görenlerin şaşkınlıklarının yanı sıra bu kampanyaya destek olması satışları arttırdı. İsa Güngör,” Sevgililer gününde özellikle çiçek satışları ön planda oluyor. Çiçekçilerde satılanlar çiçek se, karnabahar da bir çiçektir. Bizde böyle bir özel kampanya başlattık” dedi.

 

 

“O günü sabırsızlıkla bekliyorum”

Satışların artığı manava gelen 24 yaşındaki Lütfullah Yılmaz isimli genç, az önce çiçekçiden geldim. Bir çiçek 60 lira olduğunu belirtti. Yılmaz; “ Arkadaşıma bir sürpriz yaparak 3 adet karnabahar (çiçek) aldım. Bu çiçeğin kızartması olur, yemeği olur, bazı yörelerde çeşitli yemek türleri oluyor. Benim de cebimde 15 lira param vardı. Paramın hepsini vererek aldım. Özel paket yaparak hediyemi vereceğim. Hediyeyi verdiğim esnada neler yaşayacağım bende merak ediyorum. O günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.