Denizli'ye gelen Gülşen Ünlü 40 gündür kayıp!

DENİZLİ 25.02.2019 - 09:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'ye gelen Gülşen Ünlü 40 gündür kayıp!

Bir anne çaresizlik içinde kızını arıyor. Didim'den Denizli’ye gelen Gülşen Ünlü isimli genç  hemşireden 40 gündür haber alınamıyor.   Alınan bilgilere göre, Didim’den Denizli’ye hastanede çalışmak için gelen Gülşen Ünlü (21) isimli genç hemşire annesi ile Denizli’de son görüşmesinden tam 40 gün geçti. Anne Huriye G. telefonla görüşmesinde çalışmak için başvurduğu hastaneden haber beklediğini ama olumlu olmayacağını söyledi. Bu görüşmesinden sonra anne Huriye G. bir daha haber alamadığı kızını arıyor.  Son görüşmesinden sonra telefonlarına ulaşamayan anne, kızından haber alamayınca polise kayıp ihbarında bulundu. Kendi çabası ile de aramalara devam eden anne 40 gündür kızına ulaşamayınca sosyal medya hesabından vatandaşlardan yardım istedi.   Genç kızın annesi kızını görenlerin insaniyetlik namına güvenlik güçlerine veya 0 545 861 71 06 nolu telefonu aramalarını istedi.  

Bir anne çaresizlik içinde kızını arıyor. Didim'den Denizli’ye gelen Gülşen Ünlü isimli genç  hemşireden 40 gündür haber alınamıyor.

 

Alınan bilgilere göre, Didim’den Denizli’ye hastanede çalışmak için gelen Gülşen Ünlü (21) isimli genç hemşire annesi ile Denizli’de son görüşmesinden tam 40 gün geçti. Anne Huriye G. telefonla görüşmesinde çalışmak için başvurduğu hastaneden haber beklediğini ama olumlu olmayacağını söyledi. Bu görüşmesinden sonra anne Huriye G. bir daha haber alamadığı kızını arıyor.  Son görüşmesinden sonra telefonlarına ulaşamayan anne, kızından haber alamayınca polise kayıp ihbarında bulundu. Kendi çabası ile de aramalara devam eden anne 40 gündür kızına ulaşamayınca sosyal medya hesabından vatandaşlardan yardım istedi.

 

Genç kızın annesi kızını görenlerin insaniyetlik namına güvenlik güçlerine veya 0 545 861 71 06 nolu telefonu aramalarını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.