Denizli Çal İlçesinde çıkan yangın paniğe neden oldu

ASAYİŞ 25.02.2019 - 21:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Çal İlçesinde çıkan yangın paniğe neden oldu

Denizli'nin Çal İlçesi'nde evde elektrik arızasından çıktığı tahmin edilen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.     Denizli'nin Çal İlçesi'nde Dağmarmara Mahallesi'nde Dağmarmara sokakta bulunan tek katlı müstakil evde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, saat 15.00 sıralarında iddialara göre çocuk odası bölümünde bulunan elektrik tesisatından çıktığı belirtildi.Evde kimsenin olmadığı sırada çıkan yangın komşular tarafından fark edilerek itfaiyeye bildirildi. Kısa sürede kontrol altına alarak söndürülen yangında yaralanan olmazken, evde büyük bir maddi hasar oluştu. Ev sahibi olan Mustafa B.'nin yakınlarından olan Mert B.'nin oturduğu belirtildi. Olay yerine ise Jandarma ve 3 itfaiye aracı ile 7 kişilik bir ekip yangını söndürdükten sonra soğutma çalışmaları yaptılar. Yaklaşık olarak 60 bin TL'lik bir maddi hasar olduğu tahmin ediliyor.   Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli'nin Çal İlçesi'nde evde elektrik arızasından çıktığı tahmin edilen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

 

 

Denizli'nin Çal İlçesi'nde Dağmarmara Mahallesi'nde Dağmarmara sokakta bulunan tek katlı müstakil evde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, saat 15.00 sıralarında iddialara göre çocuk odası bölümünde bulunan elektrik tesisatından çıktığı belirtildi.Evde kimsenin olmadığı sırada çıkan yangın komşular tarafından fark edilerek itfaiyeye bildirildi. Kısa sürede kontrol altına alarak söndürülen yangında yaralanan olmazken, evde büyük bir maddi hasar oluştu. Ev sahibi olan Mustafa B.'nin yakınlarından olan Mert B.'nin oturduğu belirtildi. Olay yerine ise Jandarma ve 3 itfaiye aracı ile 7 kişilik bir ekip yangını söndürdükten sonra soğutma çalışmaları yaptılar. Yaklaşık olarak 60 bin TL'lik bir maddi hasar olduğu tahmin ediliyor.

 

Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.