Denizli'de Halk Plajı Projesi Twitter'da Gündeme Geldi

DENİZLİ 27.02.2019 - 17:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Halk Plajı Projesi Twitter'da Gündeme Geldi

Denizli'nin projelerinden biri olan Halk Plajı'na Twitter Türkiye gündeminde 'En Beğendiğin Seçim Vaadi' içerisinde en çok Denizli Tweet'i atıldı.     Denizli'de dün EGS Kongre Kültür Merkezi'nde projelerini açıklayan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Adayı olan AK Parti'li Osman Zolan'ın projelerinden biri olan Halk Plajı bir radyo programında sorulan soru ile twitter'da oluşturulan 'En Beğendiğin Seçim Vaadi' hashtag'ine atılan tweetlerden biri Denizli'ye Halk Plajı Gelecek Mi ? Halk Plajı Nasıl Olur ? gibi bir çok tweet atıldı. Bunların içerisinde en güzel olanları sizler için hazırladık.   "İşte Atılan O Tweetler"   Tweetlerin Devamı İçin Tıklayınız...    

Denizli'nin projelerinden biri olan Halk Plajı'na Twitter Türkiye gündeminde 'En Beğendiğin Seçim Vaadi' içerisinde en çok Denizli Tweet'i atıldı.

 

 

Denizli'de dün EGS Kongre Kültür Merkezi'nde projelerini açıklayan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Adayı olan AK Parti'li Osman Zolan'ın projelerinden biri olan Halk Plajı bir radyo programında sorulan soru ile twitter'da oluşturulan 'En Beğendiğin Seçim Vaadi' hashtag'ine atılan tweetlerden biri Denizli'ye Halk Plajı Gelecek Mi ? Halk Plajı Nasıl Olur ? gibi bir çok tweet atıldı. Bunların içerisinde en güzel olanları sizler için hazırladık.

 

"İşte Atılan O Tweetler"

 

Tweetlerin Devamı İçin Tıklayınız...

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.