Denizli Çivril’de polisten huzur ve asayiş uygulaması

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2019 - 17:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Çivril’de polisten huzur ve asayiş uygulaması

Denizli’nin Çivril ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen ‘huzur ve asayiş’ uygulamasında çalışma izni olmadığı tespit edilen 4 yabancı uyruklu kadın ile çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı olan 2 kişi gözaltına alındı.    Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri ilçe genelinde asayiş uygulaması yaptı. Çivril genelinde uygulanan asayiş denetimlerinde çalışma izni olmayan yabancı uyruklu 4 kadın ile değişik suçlardan yakalama kararı olan 2 kişi gözaltına alınırken 3 adette ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlar polis merkezinde alınan ifadelerinden sonra sınır dışı edilmek üzere Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesine gönderilirken, yakalama kararı olan iki zanlı sorgularının ardından adli makamlara sevk edilerek tutuklandı.    Ele geçirilen tüfeklerle ilgili olarak tüfek sahiplerine idari para cezası kesilirken tüfeklere el konuldu.   

Denizli’nin Çivril ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen ‘huzur ve asayiş’ uygulamasında çalışma izni olmadığı tespit edilen 4 yabancı uyruklu kadın ile çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı olan 2 kişi gözaltına alındı. 

 


Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri ilçe genelinde asayiş uygulaması yaptı. Çivril genelinde uygulanan asayiş denetimlerinde çalışma izni olmayan yabancı uyruklu 4 kadın ile değişik suçlardan yakalama kararı olan 2 kişi gözaltına alınırken 3 adette ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlar polis merkezinde alınan ifadelerinden sonra sınır dışı edilmek üzere Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesine gönderilirken, yakalama kararı olan iki zanlı sorgularının ardından adli makamlara sevk edilerek tutuklandı. 
 

Ele geçirilen tüfeklerle ilgili olarak tüfek sahiplerine idari para cezası kesilirken tüfeklere el konuldu. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.