Denizli'de son dakika deprem!

DENİZLİ 11.03.2019 - 12:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de son dakika deprem!

Denizli bugün saat 12.22'de meydana gelen 3.8  büyüklüğündeki deprem meydana geldi.   Deprem, Saat 12.22 sıralarında meydana geldi. Aydın ili Kuyucak ilçesi Bucaköy  merkezli deprem Denizli ve çevre illerde hissedildi. AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre; yerin 7 kilometre derinliğinde, merkez üssü Aydın Kuyucak İlçesi olan deprem 3.8  büyüklüğünde oldu. Denizli Kent merkezinde hafif şekilde hissedilen deprem herhangi bir hasara yol açmadı. Öte yandan büyük paniğe neden olan depremle ilgili Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü büyüklüğü 3.9 olarak duyurdu. Depremin derinliği ise 5 kilometre olarak belirtildi.   Depremin En Çok Hissedildiği Noktalar AYDIN KUYUCAK BUCAKKOY 3.03 km DENIZLI SARAYKOY TIRKAZ 4.19 km DENIZLI SARAYKOY TEKKEKOY 4.72 km AYDIN KUYUCAK AKSAZ 5.05 km DENIZLI SARAYKOY KABAAGAC 6.12 km    

Denizli bugün saat 12.22'de meydana gelen 3.8  büyüklüğündeki deprem meydana geldi.

 

Deprem, Saat 12.22 sıralarında meydana geldi. Aydın ili Kuyucak ilçesi Bucaköy  merkezli deprem Denizli ve çevre illerde hissedildi.

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre; yerin 7 kilometre derinliğinde, merkez üssü Aydın Kuyucak İlçesi olan deprem 3.8  büyüklüğünde oldu. Denizli Kent merkezinde hafif şekilde hissedilen deprem herhangi bir hasara yol açmadı.

Öte yandan büyük paniğe neden olan depremle ilgili Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü büyüklüğü 3.9 olarak duyurdu. Depremin derinliği ise 5 kilometre olarak belirtildi.

 

Depremin En Çok Hissedildiği Noktalar

AYDIN

KUYUCAK

BUCAKKOY

3.03 km

DENIZLI

SARAYKOY

TIRKAZ

4.19 km

DENIZLI

SARAYKOY

TEKKEKOY

4.72 km

AYDIN

KUYUCAK

AKSAZ

5.05 km

DENIZLI

SARAYKOY

KABAAGAC

6.12 km

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.