Çatı katında yangın!

ASAYİŞ 26.03.2019 - 09:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çatı katında yangın!

Pamukkale İlçesi’nde 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.   Edinilen bilgiye göre, İncilipınar Mahallesi 1255 Sokak'taki 3 katlı binanın çatı katında sabaha karşı yangın çıktı. Rasim Doğan'ın kiracı olarak kaldığı çatı katındaki dairede yanan sobanın baca kısmından çıkan alevler kısa sürede dairenin tamamını sardı. Bu sırada uyuyan Doğan ise kendi imkanları ile evden çıkarak alevlerin arasında kalmaktan kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler ise hızlı bir şekilde olaya müdahale ederek yangını söndürdü. Yangın sonrası ev ve içerisindeki eşyalar yanarak kullanılamaz hale gelirken büyük çapta maddi hasar oluştu.  Çıkan yangında çatıda maddi hasar meydana gelirken herhangi yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.        

Pamukkale İlçesi’nde 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre, İncilipınar Mahallesi 1255 Sokak'taki 3 katlı binanın çatı katında sabaha karşı yangın çıktı. Rasim Doğan'ın kiracı olarak kaldığı çatı katındaki dairede yanan sobanın baca kısmından çıkan alevler kısa sürede dairenin tamamını sardı. Bu sırada uyuyan Doğan ise kendi imkanları ile evden çıkarak alevlerin arasında kalmaktan kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler ise hızlı bir şekilde olaya müdahale ederek yangını söndürdü. Yangın sonrası ev ve içerisindeki eşyalar yanarak kullanılamaz hale gelirken büyük çapta maddi hasar oluştu. 


Çıkan yangında çatıda maddi hasar meydana gelirken herhangi yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.