Altay karşılaşmasında forma sırt sponsoru Ata Tekstil

SPOR 26.03.2019 - 13:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Altay karşılaşmasında forma sırt sponsoru Ata Tekstil

Spor Toto 1. Lig’de bu hafta Denizlispor Altay karşılaşmasında forma sırt sponsoru Ata Tekstil oldu.   Denizlispor eski yöneticilerinden olan Ata Tekstil sahibi Ferudun Basmacı ile görüşen Başkan Yardımcısı Taner Atilla,  Altay karşılaşmasında forma sırt sponsorunun Ata Tekstil olacağını açıkladı.     Denizlispor'un önemli bir süreçten geçtiğini belirten Ferudun Basmacı, "Süper lig hedefine en yakın takım olan ve şehrimizin tanıtımına önemli hizmetler veren Denizlispor'umuza destek olmak bizler için gurur verici. Şehrimizin Süper Lig hasretini dindirecek olan yönetimimize, futbolcularımıza ve emeği geçen tüm şehir protokolüne teşekkür ediyorum" dedi.   Uzun yıllar sonra Denizli halkının Denizlispor için bütünleştiğini belirten Başkan Yardımcısı Taner Atilla ise şunları söyledi: "Şehir olarak bütünleştik, hedefe doğru adım adım gidiyoruz. İnanıyorum ki bu sene emeklerimizin karşılığını alacağız. Bu sezon bizleri hem gururlandırdı hem de duygulandırdı. İnşallah emeklerimiz boşa gitmeyecek. Ben başta Ferudun Basmacı olmak üzere bizlere destek olan tüm halkımıza, protokolümüze ve esnafımıza yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Spor Toto 1. Lig’de bu hafta Denizlispor Altay karşılaşmasında forma sırt sponsoru Ata Tekstil oldu.

 

Denizlispor eski yöneticilerinden olan Ata Tekstil sahibi Ferudun Basmacı ile görüşen Başkan Yardımcısı Taner Atilla,  Altay karşılaşmasında forma sırt sponsorunun Ata Tekstil olacağını açıkladı.

 

 

Denizlispor'un önemli bir süreçten geçtiğini belirten Ferudun Basmacı, "Süper lig hedefine en yakın takım olan ve şehrimizin tanıtımına önemli hizmetler veren Denizlispor'umuza destek olmak bizler için gurur verici. Şehrimizin Süper Lig hasretini dindirecek olan yönetimimize, futbolcularımıza ve emeği geçen tüm şehir protokolüne teşekkür ediyorum" dedi.

 

Uzun yıllar sonra Denizli halkının Denizlispor için bütünleştiğini belirten Başkan Yardımcısı Taner Atilla ise şunları söyledi: "Şehir olarak bütünleştik, hedefe doğru adım adım gidiyoruz. İnanıyorum ki bu sene emeklerimizin karşılığını alacağız. Bu sezon bizleri hem gururlandırdı hem de duygulandırdı. İnşallah emeklerimiz boşa gitmeyecek. Ben başta Ferudun Basmacı olmak üzere bizlere destek olan tüm halkımıza, protokolümüze ve esnafımıza yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.