Denizli'de sert bir artçı deprem daha geldi

DENİZLİ 27.03.2019 - 14:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de sert bir artçı deprem daha geldi

Denizli’de bugün saat 14.27’de merkez üssü Acıpayam Ucarı olan 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi.     Acıpayam İlçesi’nde 20 Mart 2019 tarihinde 5.6 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası bir çok ev ve bina zarar görmüş, deprem nedeni ile 22 kişi yaralanmıştı. 5.6 şiddetindeki depremin ardından binin üzerinde meydana gelen artçı depremlerin devam ettiği Acıpayam’da saat 14.27’de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.   Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşen depremin büyüklüğü Richter ölçeğine göre, 4.3 olarak ölçüldü. Deprem, kent merkezinin yanı sıra çevre ilçelerden de hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan depremlerde, can ve mal kaybı olup olmadığı henüz belirlenmedi. Kandilli Rasathanesine göre ise depremin Şiddeti 4.4 olarak belirtildi.    

Denizli’de bugün saat 14.27’de merkez üssü Acıpayam Ucarı olan 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi.

 

 

Acıpayam İlçesi’nde 20 Mart 2019 tarihinde 5.6 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası bir çok ev ve bina zarar görmüş, deprem nedeni ile 22 kişi yaralanmıştı. 5.6 şiddetindeki depremin ardından binin üzerinde meydana gelen artçı depremlerin devam ettiği Acıpayam’da saat 14.27’de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşen depremin büyüklüğü Richter ölçeğine göre, 4.3 olarak ölçüldü. Deprem, kent merkezinin yanı sıra çevre ilçelerden de hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan depremlerde, can ve mal kaybı olup olmadığı henüz belirlenmedi. Kandilli Rasathanesine göre ise depremin Şiddeti 4.4 olarak belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.