Denizli'de 31 Mart Yerel Seçimlerinde Otobüsler Ücretsiz Olacak

DENİZLİ 30.03.2019 - 14:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 31 Mart Yerel Seçimlerinde Otobüsler Ücretsiz Olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. sosyal medya üzerinden otobüslerin 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçim'de görev alacak YSK görevlilerine ulaşım ücretsiz olacağını duyurdu.     31 Mart 2019 Pazar günü Yerel Seçim'de görev alacak YSK görevlileri görevli oldukları okullara Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz ulaşım sağlayabilecekler. Yerel Seçim'de görev alacak (YSK) Yüksek Seçimler Kurulu görevlileri görevli oldukları okullara daha kolay ve rahat ulaşımı için Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri 31 Mart 2019 Pazar günü ücretsiz olduğu belirtildi. Söz konusu tarihte görev alacak kişiler YSK'ya ait yerel seçim görevlisi belgelerini otobüs şoförlerine göstererek, belediye otobüslerin ücretsiz bir şekilde faydalanabilecekler.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. sosyal medya üzerinden otobüslerin 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçim'de görev alacak YSK görevlilerine ulaşım ücretsiz olacağını duyurdu.

 

 

31 Mart 2019 Pazar günü Yerel Seçim'de görev alacak YSK görevlileri görevli oldukları okullara Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz ulaşım sağlayabilecekler. Yerel Seçim'de görev alacak (YSK) Yüksek Seçimler Kurulu görevlileri görevli oldukları okullara daha kolay ve rahat ulaşımı için Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri 31 Mart 2019 Pazar günü ücretsiz olduğu belirtildi. Söz konusu tarihte görev alacak kişiler YSK'ya ait yerel seçim görevlisi belgelerini otobüs şoförlerine göstererek, belediye otobüslerin ücretsiz bir şekilde faydalanabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.