Denizli'de kuyuya düşen hayvan kurtarıldı

DENİZLİ 30.03.2019 - 17:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kuyuya düşen hayvan kurtarıldı

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde kuyuya düşen küçükbaş hayvanı İtfaiyenin arama kurtarma ekibi tarafından kurtarıldı.     Olay, Pamukkale İlçesi Karakurt Mahallesinde meydan geldi. Bir vatandaşa ait olan küçükbaş hayvanını otlatırken, yüksek noktadan aşağı inen ve orada bulunan yaklaşık 10 metrelik kuyuya düştü. Bunun üzerine itfaiyeden yardım isteyen vatandaş, ihbar üzerine Denizli Büyükşehir İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen ekipler tarafından halatlar kurulduktan sonra aşağı inen 4 kişilik arama kurtarma ekipleri uzun bir uğraşın ardından küçükbaş hayvanı düştüğü kuyudan çıkardılar. Küçükbaş hayvan kurtarıldıktan sonra sahibine teslim edildi.  

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde kuyuya düşen küçükbaş hayvanı İtfaiyenin arama kurtarma ekibi tarafından kurtarıldı.

 

 

Olay, Pamukkale İlçesi Karakurt Mahallesinde meydan geldi. Bir vatandaşa ait olan küçükbaş hayvanını otlatırken, yüksek noktadan aşağı inen ve orada bulunan yaklaşık 10 metrelik kuyuya düştü. Bunun üzerine itfaiyeden yardım isteyen vatandaş, ihbar üzerine Denizli Büyükşehir İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen ekipler tarafından halatlar kurulduktan sonra aşağı inen 4 kişilik arama kurtarma ekipleri uzun bir uğraşın ardından küçükbaş hayvanı düştüğü kuyudan çıkardılar. Küçükbaş hayvan kurtarıldıktan sonra sahibine teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.