Güzide Seylan Toprağa verildi

DENİZLİ 31.03.2019 - 11:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Güzide Seylan Toprağa verildi

Denizli’de tekstil sektörünün parlayan yıldızı Menekşe Tekstil ve Hacı Ahmet Pakel Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı H.Arif Seylan’ın vefat eden annesi Güzide Seylan toprağa verildi.   Denizli'nin Tekstil camiasının önemli isimleri H.Arif Seylan, Osman Seylan ve Mustafa Seylan'ın annesi Güzide Seylan'ın cenazesine ailesi, diğer illerden gelen vakıf mensupları, iş dünyası, siyasi parti mensupları ve vatandaşlar katıldı.     80 yaşında olan Güzide Seylan, yaşlılığa bağlı hastalığından dolayı dün sabah hayatını kaybetmişti. Seylan’ın cenazesi dün ikindi namazına müteakip Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, son yolculuğuna uğurlamak üzere Asri Mezarlığı'na getirildi.   Yoğun katılımın sağlandığı cenaze törenine sevenleriyle birlikte son yolculuğuna uğurlanan Güzide Seylan için mezarının başında Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Seylan’ın toprağa verilmesinin ardından Asri Mezarlık’ta Babadağ usulü taziye yapıldı.  

Denizli’de tekstil sektörünün parlayan yıldızı Menekşe Tekstil ve Hacı Ahmet Pakel Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı H.Arif Seylan’ın vefat eden annesi Güzide Seylan toprağa verildi.

 

Denizli'nin Tekstil camiasının önemli isimleri H.Arif Seylan, Osman Seylan ve Mustafa Seylan'ın annesi Güzide Seylan'ın cenazesine ailesi, diğer illerden gelen vakıf mensupları, iş dünyası, siyasi parti mensupları ve vatandaşlar katıldı.

 

 

80 yaşında olan Güzide Seylan, yaşlılığa bağlı hastalığından dolayı dün sabah hayatını kaybetmişti. Seylan’ın cenazesi dün ikindi namazına müteakip Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, son yolculuğuna uğurlamak üzere Asri Mezarlığı'na getirildi.

 

Yoğun katılımın sağlandığı cenaze törenine sevenleriyle birlikte son yolculuğuna uğurlanan Güzide Seylan için mezarının başında Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Seylan’ın toprağa verilmesinin ardından Asri Mezarlık’ta Babadağ usulü taziye yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.