Denizli beşik gibi sallanıyor!

DENİZLİ 01.04.2019 - 08:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli beşik gibi sallanıyor!

Denizli Acıpayam İlçesi’nde bu sabah saat 04.49’da meydana gelen merkez üssü Uçarı Mahallesi olan 4.5 büyüklüğündeki deprem korkuttu. Şiddetli deprem sonrası artçı sarsıntılar devam ediyor.   Acıpayam İlçesi’nde durmak bilmeyen yer sarsıntılarına bir yenisi daha eklendi. Bu sabah meydana gelen şiddetli deprem sonrası Denizli ayağa kalktı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada bu sabah 04.49’ da meydana gelen depremin yerin 7 km. derinliğinde merkez üssü Acıpayam Uçarı Mahallesi’nde 4.5 büyüklüğünde olduğu açıklandı.   Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden yapılan açıklamada ise saat 04.49’da meydana gelen depremin derinliği 5.2 km olarak açıklarken depremin şiddetini 4.5 olarak duyurdu. Daha sonra revize edilen depremin şiddetinin ise 4.4 olduğu açıklandı.          30 sarsıntı meydana geldi Bu sabah Acıpayam İlçesi’nden meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından 30 ayrı deprem meydana geldi. En yükseği 3.4 olan artçı sarsıntıların sonuncusu saat 08.11’de yerin 10 km. derinliğinde 1.6 şiddetinde meydana geldiği görüldü. Adeta beşik gibi sallanan Denizli’de depremlerin ne zaman son bulacağı merak konusu oldu. Uzmanlar ise artıçı depremlerin bir süre daha devam edeceği olası bir büyük depremin yaşanması durumunda ise depremin şiddetinin en yüksek 5.7 olarak olabileceği tahmin ettiklerini belirttiler.

Denizli Acıpayam İlçesi’nde bu sabah saat 04.49’da meydana gelen merkez üssü Uçarı Mahallesi olan 4.5 büyüklüğündeki deprem korkuttu. Şiddetli deprem sonrası artçı sarsıntılar devam ediyor.

 

Acıpayam İlçesi’nde durmak bilmeyen yer sarsıntılarına bir yenisi daha eklendi. Bu sabah meydana gelen şiddetli deprem sonrası Denizli ayağa kalktı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada bu sabah 04.49’ da meydana gelen depremin yerin 7 km. derinliğinde merkez üssü Acıpayam Uçarı Mahallesi’nde 4.5 büyüklüğünde olduğu açıklandı.

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden yapılan açıklamada ise saat 04.49’da meydana gelen depremin derinliği 5.2 km olarak açıklarken depremin şiddetini 4.5 olarak duyurdu. Daha sonra revize edilen depremin şiddetinin ise 4.4 olduğu açıklandı.       

 

30 sarsıntı meydana geldi

Bu sabah Acıpayam İlçesi’nden meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından 30 ayrı deprem meydana geldi. En yükseği 3.4 olan artçı sarsıntıların sonuncusu saat 08.11’de yerin 10 km. derinliğinde 1.6 şiddetinde meydana geldiği görüldü. Adeta beşik gibi sallanan Denizli’de depremlerin ne zaman son bulacağı merak konusu oldu. Uzmanlar ise artıçı depremlerin bir süre daha devam edeceği olası bir büyük depremin yaşanması durumunda ise depremin şiddetinin en yüksek 5.7 olarak olabileceği tahmin ettiklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.