Denizli'nin deprem bölgesinde okullarda 2 gün tatil

DENİZLİ 01.04.2019 - 17:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'nin deprem bölgesinde okullarda 2 gün tatil

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 20 Mart’ta meydana gelen depremden dolayı ve artçıların oluşması, yeni meydana gelebilecek depremlerden dolayı okullarda tatiller sürüyor.     Denizli, AFAD tarafından yapılan hasar tespit çalışmalarının ardından 5 okulun başka okullara taşınması kararını verildiği ilçede dün meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem ve artçıları okulların tatil süresini uzattı. 20 Mart’ın ardından 21 ve 22 Mart’ta tatil yapan okullar, geçen hafta 5 gün tatil yapmıştı. 1 Nisan’ı tüm Türkiye gibi izinli geçiren okullar Acıpayam Kaymakamlığı kararı ile 2 Nisan ve 3 Nisan’da da tatil edildi. Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde tatil süresi toplam 11 güne çıkmış oldu.  

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 20 Mart’ta meydana gelen depremden dolayı ve artçıların oluşması, yeni meydana gelebilecek depremlerden dolayı okullarda tatiller sürüyor.

 

 

Denizli, AFAD tarafından yapılan hasar tespit çalışmalarının ardından 5 okulun başka okullara taşınması kararını verildiği ilçede dün meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem ve artçıları okulların tatil süresini uzattı. 20 Mart’ın ardından 21 ve 22 Mart’ta tatil yapan okullar, geçen hafta 5 gün tatil yapmıştı. 1 Nisan’ı tüm Türkiye gibi izinli geçiren okullar Acıpayam Kaymakamlığı kararı ile 2 Nisan ve 3 Nisan’da da tatil edildi. Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde tatil süresi toplam 11 güne çıkmış oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.