Türkeş için Tavas’ta mevlid okutuldu

DENİZLİ 05.04.2019 - 09:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Türkeş için Tavas’ta mevlid okutuldu

Denizli Tavas MHP İlçe Başkanlığı tarafından partinin merhum lideri Alparslan Türkeş’in ölümünün 22. yıl dönümü dolayısı ile mevlid-i şerif okutulup hayır lokması dağıtıldı.   İlçe meydanında gerçekleştirilen anma programa Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnanlık, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tavas İlçe Başkanı Ahmet Talancıoğlu ile birlikte siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Meydanında merhum Türkeş için Kur’an-ı Kerim okunurken, ardından binlerce vatandaşa lokma hayrındı bulunuldu. Anma etkinliğine gençlerin hayli yoğun ilgi göstermeleri ise dikkatli kaçmadı.  

Denizli Tavas MHP İlçe Başkanlığı tarafından partinin merhum lideri Alparslan Türkeş’in ölümünün 22. yıl dönümü dolayısı ile mevlid-i şerif okutulup hayır lokması dağıtıldı.

 

İlçe meydanında gerçekleştirilen anma programa Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnanlık, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tavas İlçe Başkanı Ahmet Talancıoğlu ile birlikte siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Meydanında merhum Türkeş için Kur’an-ı Kerim okunurken, ardından binlerce vatandaşa lokma hayrındı bulunuldu. Anma etkinliğine gençlerin hayli yoğun ilgi göstermeleri ise dikkatli kaçmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.