Denizli'de Erbakan Malkoç ile muhteşem program başlıyor

DENİZLİ 05.04.2019 - 12:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Erbakan Malkoç ile muhteşem program başlıyor

Denizli Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliği çok önemli bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Genç Yönetici Okulu programı kapsamında yarın (Cumartesi) akşam PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde önemli bir konferans düzenlenecek.   Denizli TÜGVA Çalışan Gençlik Koordinatörlüğünün organize ettiği Genç Yönetici Okulu programı, şehrimizde ilk defa gerçekleştirilecek, programın tarihleri ise 6 Nisan ve 4 Mayıs tarihleri arasında her Cumartesi verilecek derslerle icra edilecek. Genç Yönetici Okulu programı kapsamında Dizayn VİP Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç ile 'Sıfırdan Yüze' programı yarın (Cumartesi) akşam saat 20.00'de Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde sevenleriyle birlikte buluşmak üzere geliyor. TÜGVA Denizli tarafından düzenlenecek programa tüm sevenleri davetlidir.         Program Size Neler Katacak? Kriz Yönetimi Becerisi. Bilgi ve Donanımı Artmış Genç Yöneticiler. Karar Verme Yeteneği. İş Yaşamında İletişim Becerisi. Geleceğe dair planlarınızda daha iddialı olmak. İş dünyasından gerçek örnekler sayesinde teoriyi pratikle birleştirip, liderlik kavramı ve teorileri hakkında bilgi sahibi olmak. İş yaşamından üst düzey yöneticilerin konuk olacağı oturumlar ile ufkunuz genişleyecektir.   Programa Katılacak Muhtemel Konuklarımız Nihat ZEYBEKÇİ (Önceki Dönem Ekonomi Bakanı – Turkuaz Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ) Ahmet Nazif ZORLU (Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı) Erbakan MALKOÇ (Dizayn VIP Yönetim Kurulu Başkanı) Kemal TEKDEN (TEKDEN Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı, Film Yapımcısı) Hamdi AYDIN (EMAY Holding Yönetim Kurulu Başkanı) Rıza AKÇA (Menderes Holding Yönetim Kurulu Başkanı) Nurullah ER (TRT İnsan Kaynakları Daire Başkanı) Ali ÖZDİN (Eren Holding Grup CFO) Şahin TiN (Aysan Raf Sistemleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şti) Prof. Dr. Cevat AKŞİT (İslam Hukuku Profesörü Müjdat KEÇECİ (Denizli Sanayi Odası Başkanı – Er-Bakır Yönetim Kurulu Üyesi) Süleyman KOCASERT (Önceki Dönem Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanvekili) Hüseyin MEMİŞOĞLU (Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkan) Prof. Dr.Ersan Öz (Pamukkale Üniversitesi İİBF Maliye Bölüm Başkanı) Birbirinden kıymetli akademisyenler       Program Takvimi Başvuru: 1 Mart – 28 Mart Mülakat: 29 Mart - 31 Mart Katılımcıların İlanı: 1 Nisan 2019 Program Başlangıcı: 6 Nisan 2019 Program Bitişi: 4 Mayıs 2019 Başvuru Adresi: www.tugva.org   Katılımcılara Sunulan İmkanlar Yöneticilik hayatında en seçkin, ulusalda ve yerelde tanınmış yöneticiler ile tanışma ve birikimlerinden faydalanma imkanı Kurumsal firmaların ziyareti, yönetim kadrosu ile bire bir tanışma ve onların yapacakları sunumları dinleme imkanı Genç Yönetici Okulu sertifikası alınması. Okula katılımın ve program süresince gerekli materyallerin ücretsiz olması   Nerede? Genç Yönetici Okulu Programı Denizli Polisevi Konferans Salonu Erbakan Malkoç Programı Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde Saat 20.00'de düzenlenecektir.

Denizli Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliği çok önemli bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Genç Yönetici Okulu programı kapsamında yarın (Cumartesi) akşam PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde önemli bir konferans düzenlenecek.

 

Denizli TÜGVA Çalışan Gençlik Koordinatörlüğünün organize ettiği Genç Yönetici Okulu programı, şehrimizde ilk defa gerçekleştirilecek, programın tarihleri ise 6 Nisan ve 4 Mayıs tarihleri arasında her Cumartesi verilecek derslerle icra edilecek. Genç Yönetici Okulu programı kapsamında Dizayn VİP Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç ile 'Sıfırdan Yüze' programı yarın (Cumartesi) akşam saat 20.00'de Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde sevenleriyle birlikte buluşmak üzere geliyor. TÜGVA Denizli tarafından düzenlenecek programa tüm sevenleri davetlidir.

 

 

 

 

Program Size Neler Katacak?

  • Kriz Yönetimi Becerisi.
  • Bilgi ve Donanımı Artmış Genç Yöneticiler.
  • Karar Verme Yeteneği.
  • İş Yaşamında İletişim Becerisi.
  • Geleceğe dair planlarınızda daha iddialı olmak.
  • İş dünyasından gerçek örnekler sayesinde teoriyi pratikle birleştirip, liderlik kavramı ve teorileri hakkında bilgi sahibi olmak.
  • İş yaşamından üst düzey yöneticilerin konuk olacağı oturumlar ile ufkunuz genişleyecektir.

 

Programa Katılacak Muhtemel Konuklarımız

  • Nihat ZEYBEKÇİ (Önceki Dönem Ekonomi Bakanı – Turkuaz Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı )
  • Ahmet Nazif ZORLU (Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı)
  • Erbakan MALKOÇ (Dizayn VIP Yönetim Kurulu Başkanı)
  • Kemal TEKDEN (TEKDEN Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı, Film Yapımcısı)
  • Hamdi AYDIN (EMAY Holding Yönetim Kurulu Başkanı)
  • Rıza AKÇA (Menderes Holding Yönetim Kurulu Başkanı)
  • Nurullah ER (TRT İnsan Kaynakları Daire Başkanı)
  • Ali ÖZDİN (Eren Holding Grup CFO)
  • Şahin TiN (Aysan Raf Sistemleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şti)
  • Prof. Dr. Cevat AKŞİT (İslam Hukuku Profesörü
  • Müjdat KEÇECİ (Denizli Sanayi Odası Başkanı – Er-Bakır Yönetim Kurulu Üyesi)
  • Süleyman KOCASERT (Önceki Dönem Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanvekili)
  • Hüseyin MEMİŞOĞLU (Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkan)
  • Prof. Dr.Ersan Öz (Pamukkale Üniversitesi İİBF Maliye Bölüm Başkanı)
  • Birbirinden kıymetli akademisyenler

 

 

 

Program Takvimi

Başvuru: 1 Mart – 28 Mart

Mülakat: 29 Mart - 31 Mart

Katılımcıların İlanı: 1 Nisan 2019

Program Başlangıcı: 6 Nisan 2019

Program Bitişi: 4 Mayıs 2019

Başvuru Adresi: www.tugva.org

 

Katılımcılara Sunulan İmkanlar

  • Yöneticilik hayatında en seçkin, ulusalda ve yerelde tanınmış yöneticiler ile tanışma ve birikimlerinden faydalanma imkanı
  • Kurumsal firmaların ziyareti, yönetim kadrosu ile bire bir tanışma ve onların yapacakları sunumları dinleme imkanı
  • Genç Yönetici Okulu sertifikası alınması.
  • Okula katılımın ve program süresince gerekli materyallerin ücretsiz olması

 

Nerede?

Genç Yönetici Okulu Programı Denizli Polisevi Konferans Salonu

Erbakan Malkoç Programı Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde Saat 20.00'de düzenlenecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.