Denizli'de Nostalji etkinliği ile eğlence başlıyor

DENİZLİ 08.04.2019 - 15:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Nostalji etkinliği ile eğlence başlıyor

Denizli Pamukkale Üniversitesi Gençlik Topluluğunun düzenleyeceği 'Plak Dinletisi' etkinliği ile plak dinletisi ve Nostalji bir akşam düzenlenecek.   Denizli Pamukkale Üniversitesi içerisinde bulunan Pamukkale Gençlik Topluluğu tarafından hazırlanan Nostalji akşamı programı 15 Nisan 2019 Pazartesi günü Rıza Esendemir'in sunumu ile PAÜ 15 Temmuz Şehitleri Amfisi'nde düzenlenecek olan etkinlikte 1980'lerden 1990'lı yıllardan bir akşam yaşayacak olanlar bu etkinlikte buluşacaklar. Düzenlenecek olan program kapsamında katılımcıları günün rutinliğinden uzaklaştırıp hem bolca eğleneceği hem de geçmiş özlemini dindireceği bir akşam geçirmesini hedefliyorlar. Program başta Pamukkale Üniversitesi öğrencileri olmak üzere tüm vatandaşların katılımına açık bir şekilde düzenlenecek.   PROGRAMIN İÇERİĞİ Radyo ve Televizyon Programcısı “Rıza Esendemir’in Sunumu ile” Denizli Klasik Otomobil Kulübü ve Denizli Vosvos Kulübü’nün katılımı ile nostalji araç sergisi Analog Plak ve Kaset Evi katkılarıyla Plak Dinletisi Döneme ait yiyecek – içecek ikramı Film Afişleri sergisi Topaç, Tetris gibi nostalji oyuncak dağıtımı  

Denizli Pamukkale Üniversitesi Gençlik Topluluğunun düzenleyeceği 'Plak Dinletisi' etkinliği ile plak dinletisi ve Nostalji bir akşam düzenlenecek.

 

Denizli Pamukkale Üniversitesi içerisinde bulunan Pamukkale Gençlik Topluluğu tarafından hazırlanan Nostalji akşamı programı 15 Nisan 2019 Pazartesi günü Rıza Esendemir'in sunumu ile PAÜ 15 Temmuz Şehitleri Amfisi'nde düzenlenecek olan etkinlikte 1980'lerden 1990'lı yıllardan bir akşam yaşayacak olanlar bu etkinlikte buluşacaklar. Düzenlenecek olan program kapsamında katılımcıları günün rutinliğinden uzaklaştırıp hem bolca eğleneceği hem de geçmiş özlemini dindireceği bir akşam geçirmesini hedefliyorlar.

Program başta Pamukkale Üniversitesi öğrencileri olmak üzere tüm vatandaşların katılımına açık bir şekilde düzenlenecek.

 

PROGRAMIN İÇERİĞİ

  • Radyo ve Televizyon Programcısı “Rıza Esendemir’in Sunumu ile”
  • Denizli Klasik Otomobil Kulübü ve Denizli Vosvos Kulübü’nün katılımı ile nostalji araç sergisi
  • Analog Plak ve Kaset Evi katkılarıyla Plak Dinletisi
  • Döneme ait yiyecek – içecek ikramı
  • Film Afişleri sergisi
  • Topaç, Tetris gibi nostalji oyuncak dağıtımı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.