Mevlüt Demir’den Çamlık Özel Eğitim - Meslek Merkezi’ne ziyaret

DENİZLİ 10.04.2019 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mevlüt Demir’den Çamlık Özel Eğitim - Meslek Merkezi’ne ziyaret

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir; Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü, 10 Nisan Polis Haftası, kapsamında Özel Çamlık Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.   Ziyarette konuşan Mevlüt Demir; “ Yıllardır mensubu olmaktan kıvanç ve övünç duyduğum Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yılını kutlamak için, en özel yerden en özel insanlardan başlamak amacıyla Sizlerle bir araya gelmek istedik. Sizler, “Özel İnsanlarsınız” özelliğinizin tarifi; nazarımızda kutsi ve sonsuz bir sevginin karşılığıdır. Her zaman ifade ettiğimiz gibi yalnızca bugün için değil her zaman ve her daim kapılarımız sizlere ardına kadar değil sonuna kadar açıktır, açık kalacaktır ve asla kapanmayacaktır. Zira sizin gülmeniz demek bizim içimizin huzur bulması, yorgunluğumuzun dinmesi, görevimizi layıkıyla yaptığımızın göstergesidir.” dedi.   Demir, konuşmalarını hayatlarını bu Özel İnsanların eğitimine adayan başta Aileleri olmak üzere, eğitimcilerine teşekkür etti. Ziyaret, hediyelerin takdimi ve birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.   

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir; Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü, 10 Nisan Polis Haftası, kapsamında Özel Çamlık Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Mevlüt Demir; “ Yıllardır mensubu olmaktan kıvanç ve övünç duyduğum Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yılını kutlamak için, en özel yerden en özel insanlardan başlamak amacıyla Sizlerle bir araya gelmek istedik. Sizler, “Özel İnsanlarsınız” özelliğinizin tarifi; nazarımızda kutsi ve sonsuz bir sevginin karşılığıdır. Her zaman ifade ettiğimiz gibi yalnızca bugün için değil her zaman ve her daim kapılarımız sizlere ardına kadar değil sonuna kadar açıktır, açık kalacaktır ve asla kapanmayacaktır. Zira sizin gülmeniz demek bizim içimizin huzur bulması, yorgunluğumuzun dinmesi, görevimizi layıkıyla yaptığımızın göstergesidir.” dedi.

 

Demir, konuşmalarını hayatlarını bu Özel İnsanların eğitimine adayan başta Aileleri olmak üzere, eğitimcilerine teşekkür etti. Ziyaret, hediyelerin takdimi ve birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.