Denizli’de aynı yolda 3 ayrı kaza

ASAYİŞ 10.04.2019 - 17:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de aynı yolda 3 ayrı kaza

Denizli Buldan İlçesi’nde aynı yolda ayrı ayrı meydana gelen üç kazada 3 araç takla attı.   Edinilen bilgiye göre kaza bugün öğleden sonra Derbent Mahallesi yol güzergahında meydana geldi. Sarıgöl yönünden Buldan yönüne giden ikisi otomobil biri ticari araç olmak üzere toplam üç araç Derbent mahallesine geldiğinde sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilerek yan yattı. Meydana gelen kazada sürücüler yaralandı.     Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazaya müdahale ederken yaralılar Buldan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   Kaza bölgesinde yola dökülmüş kaygan bir maddenin görüldüğü ve kazalarında bu yüzden meydana geldiği ihtimali üzerinde durulurken Jandarma kazalarla ilgili soruşturma başlattı.  

Denizli Buldan İlçesi’nde aynı yolda ayrı ayrı meydana gelen üç kazada 3 araç takla attı.

 

Edinilen bilgiye göre kaza bugün öğleden sonra Derbent Mahallesi yol güzergahında meydana geldi. Sarıgöl yönünden Buldan yönüne giden ikisi otomobil biri ticari araç olmak üzere toplam üç araç Derbent mahallesine geldiğinde sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilerek yan yattı. Meydana gelen kazada sürücüler yaralandı.

 

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazaya müdahale ederken yaralılar Buldan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Kaza bölgesinde yola dökülmüş kaygan bir maddenin görüldüğü ve kazalarında bu yüzden meydana geldiği ihtimali üzerinde durulurken Jandarma kazalarla ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.