Denizli Honaz İlçesinin Başkanı Atlamaz oldu

DENİZLİ 16.04.2019 - 12:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Honaz İlçesinin Başkanı Atlamaz oldu

Denizli'de seçimlerin iptal edildiği Honaz’da ilçeyi 2 Haziran’a kadar taşıyacak isim belirlendi. Vali Hasan Karahan, Vali Yardımcısı Turan Atlamaz’ı Honaz Belediye Başkanı olarak görevlendirdi. 31 Mart Yerel Seçimleri’nin Denizli’deki en kritik noktalarından biri olan Honaz, itirazların birbiri ardına gelmesi ile dikkatleri çekmişti. Seçimleri 8 oy fark ile CHP Adayı Yüksel Kepenek kazanmış, AK Parti’nin itirazları sonucu oy farkı İlçe Seçim Kurulu kararınca 3 oy'a, İl Seçim Kurulu’nda son karar ile de oy farkı  1’e düşmüştü. AK Parti’nin son hamle olarak yaptığı YSK itirazı ise kısıtlıların oy kullandığı gerekçesiyle Honaz Belediye Başkanlığı seçimlerini iptal etmişti.   KİM BAŞKAN SORUSU CEVABINI BULDU Yüksek Seçimler Kurulu 2 Haziran’da seçimlerin yenilenmesi kararını verirken, bu süreçte Honaz ilçesini kimin taşıyacağı sorusu da cevabını buldu. Turgut Devecioğlu’nun başkanlık görevinin 31 Mart’ta sona ermesi ve yeni başkanın da mazbata alamaması nedeniyle Denizli Valisi Hasan Karahan, Vali Yardımcısı Turan Atlamaz’ı Honaz İlçesi Belediye Başkanı olarak görevlendirdi. Honaz’ın yönetimini üstlenen Vali Yardımcısı Turan Atlamaz, ilçeyi 2 Haziran’da yenilenecek seçimlere kadar taşıyacak. Atlamaz, seçimlerin ardından başkan seçilecek isime görevi devredecek.   Kaynak:denizlihaber.com

Denizli'de seçimlerin iptal edildiği Honaz’da ilçeyi 2 Haziran’a kadar taşıyacak isim belirlendi. Vali Hasan Karahan, Vali Yardımcısı Turan Atlamaz’ı Honaz Belediye Başkanı olarak görevlendirdi.

31 Mart Yerel Seçimleri’nin Denizli’deki en kritik noktalarından biri olan Honaz, itirazların birbiri ardına gelmesi ile dikkatleri çekmişti. Seçimleri 8 oy fark ile CHP Adayı Yüksel Kepenek kazanmış, AK Parti’nin itirazları sonucu oy farkı İlçe Seçim Kurulu kararınca 3 oy'a, İl Seçim Kurulu’nda son karar ile de oy farkı  1’e düşmüştü.

AK Parti’nin son hamle olarak yaptığı YSK itirazı ise kısıtlıların oy kullandığı gerekçesiyle Honaz Belediye Başkanlığı seçimlerini iptal etmişti.

 

KİM BAŞKAN SORUSU CEVABINI BULDU

Yüksek Seçimler Kurulu 2 Haziran’da seçimlerin yenilenmesi kararını verirken, bu süreçte Honaz ilçesini kimin taşıyacağı sorusu da cevabını buldu. Turgut Devecioğlu’nun başkanlık görevinin 31 Mart’ta sona ermesi ve yeni başkanın da mazbata alamaması nedeniyle Denizli Valisi Hasan Karahan, Vali Yardımcısı Turan Atlamaz’ı Honaz İlçesi Belediye Başkanı olarak görevlendirdi. Honaz’ın yönetimini üstlenen Vali Yardımcısı Turan Atlamaz, ilçeyi 2 Haziran’da yenilenecek seçimlere kadar taşıyacak. Atlamaz, seçimlerin ardından başkan seçilecek isime görevi devredecek.

 

Kaynak:denizlihaber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.