Denizli PAÜ öğrencilerini sevindirecek haber

DENİZLİ 17.04.2019 - 17:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ öğrencilerini sevindirecek haber

Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde(PAÜ) düzenlenen bahar etkinlikleri kapsamında eğlenecek olan gençleri mutlu edecek bir haber KYK’dan geldi.   Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde dün başlayan bahar etkinlikleri 19 Nisan Cuma gününe kadar devam edecek. Bu kapsamda 4 gün boyunca sürecek olan etkinlik nedeniyle, KYK’da kalan öğrenciler daha önce son giriş saati 23.00'a kadar olan son giriş saati 00.00 olarak değiştirildi. Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dair Başkanlığı resmi Instagram hesabından yaptığı duyuruda, “Bahar etkinlikleri 2019 çerçevesinde KYK yönetimi ile yapılan görüşme neticesinde 19 Nisan Cuma günü dahil olmak üzere giriş saati 00.00 olarak güncellenmiştir” ifadelerini kullandı.  

Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde(PAÜ) düzenlenen bahar etkinlikleri kapsamında eğlenecek olan gençleri mutlu edecek bir haber KYK’dan geldi.

 

Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde dün başlayan bahar etkinlikleri 19 Nisan Cuma gününe kadar devam edecek. Bu kapsamda 4 gün boyunca sürecek olan etkinlik nedeniyle, KYK’da kalan öğrenciler daha önce son giriş saati 23.00'a kadar olan son giriş saati 00.00 olarak değiştirildi.

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dair Başkanlığı resmi Instagram hesabından yaptığı duyuruda, “Bahar etkinlikleri 2019 çerçevesinde KYK yönetimi ile yapılan görüşme neticesinde 19 Nisan Cuma günü dahil olmak üzere giriş saati 00.00 olarak güncellenmiştir” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.