Denizli'ye 2 Ünlü oyuncu tiyatro festivalinde yer alacak

DENİZLİ 27.04.2019 - 15:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'ye 2 Ünlü oyuncu tiyatro festivalinde yer alacak

Denizli Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı öğrenci topluluklarından PAÜ Tiyatro Topluluğu’nun bu yıl on birincisini düzenlediği Üniversitelerarası Tiyatro Festivali'ne 2 ünlü isim söyleşi için geliyor.     Denizli'de 26 Nisan – 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek olan 11. Tiyatro Festivali, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi önünden PAÜ Gölbahçe’ye kadar yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. Festivalin ilk oyunu ise Bugün PAÜ Hayal Perdesi Oyuncuları ekibinin 27 Nisan Cumartesi Günü akşamı saat 20.00'da Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahneleyeceği Yalancı adlı oyun olacak.   8 GÜN BOYUNCA EĞLENCE BİTMEYECEK Sekiz gün sürecek festivalde, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden gelecek dokuz tiyatro topluluğunun oyunları yer alacak. 30 Nisan Salı günü Oyuncu Bülent Çolak ile 1 Mayıs Çarşamba günü ise Oyuncu Nergis Öztürk ile söyleşiler de gerçekleştirilecek.     BÜLENT ÇOLAK KİMDİR ? Bülent Çolak Geniş Aile dizisindeki oynadığı “Ulvi” karakteriyle tanındı, 20 Eylül 1977 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Ailesi dedesi zamanında Makedonya Vişegrat’dan göç etmiştir. Birçok kez konservatuar sınavlarına girdi ama bir şekilde olmadı. Kartal Sanat Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı. Ardından Şehir ve Devlet Tiyatroları’nda çalıştı.Bülent Çolak, 2002 yılından beri değunda tiyatro oyunculuğu yaparken biryandan da sinema ve dizi oyunculuğu yapmaktadır. Aynı zamanda kurduğu “Janti” adında bir tiyatro grubunda da görev yapmaktadır. En son rol aldığı tiyatro oyunlarından biri ise 2013 yılında ki BKM'de ki Hükümet Kadın oldu.     NERGİS ÖZTÜRK KİMDİR ? Nergis Öztürk, 25 Mayıs 1980 yılında Kocaeli Kandıra'da dünyaya gelmiştir. Annesi Öğretmen babası ise Elektrik Teknisyeni olan Nergis Öztürk aslen Ordu'ludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu Nergis Öztürk, Bahçeşehir Üniversitesi’nde ileri oyunculuk yüksek lisansı yapmıştır. İlk sinema oyunculuk deneyimini Haluk Bilginer, Beyazıt Öztürk ve Ayşen Gruda'nın da rol aldığı Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? ile gerçekleştirmiştir. Nergis Öztürk Star Tv ekranlarında ikinci sezonu yayınlanmakta olan Avlu adlı dizide Zerrin Şahin Karakterine hayat vermektedir. Nergis Öztürk kendisi gibi oyuncu olan eşi Cemal Toktaş ile evlidir ve Yaman adında bir erkek çocuk annesidir. 

Denizli Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı öğrenci topluluklarından PAÜ Tiyatro Topluluğu’nun bu yıl on birincisini düzenlediği Üniversitelerarası Tiyatro Festivali'ne 2 ünlü isim söyleşi için geliyor.

 

 

Denizli'de 26 Nisan – 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek olan 11. Tiyatro Festivali, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi önünden PAÜ Gölbahçe’ye kadar yapılan kortej yürüyüşü ile başladı.

Festivalin ilk oyunu ise Bugün PAÜ Hayal Perdesi Oyuncuları ekibinin 27 Nisan Cumartesi Günü akşamı saat 20.00'da Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahneleyeceği Yalancı adlı oyun olacak.

 

8 GÜN BOYUNCA EĞLENCE BİTMEYECEK

Sekiz gün sürecek festivalde, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden gelecek dokuz tiyatro topluluğunun oyunları yer alacak. 30 Nisan Salı günü Oyuncu Bülent Çolak ile 1 Mayıs Çarşamba günü ise Oyuncu Nergis Öztürk ile söyleşiler de gerçekleştirilecek.

 

 

BÜLENT ÇOLAK KİMDİR ?

Bülent Çolak Geniş Aile dizisindeki oynadığı “Ulvi” karakteriyle tanındı, 20 Eylül 1977 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Ailesi dedesi zamanında Makedonya Vişegrat’dan göç etmiştir. Birçok kez konservatuar sınavlarına girdi ama bir şekilde olmadı. Kartal Sanat Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı. Ardından Şehir ve Devlet Tiyatroları’nda çalıştı.Bülent Çolak, 2002 yılından beri değunda tiyatro oyunculuğu yaparken biryandan da sinema ve dizi oyunculuğu yapmaktadır. Aynı zamanda kurduğu “Janti” adında bir tiyatro grubunda da görev yapmaktadır. En son rol aldığı tiyatro oyunlarından biri ise 2013 yılında ki BKM'de ki Hükümet Kadın oldu.

 

 

NERGİS ÖZTÜRK KİMDİR ?

Nergis Öztürk, 25 Mayıs 1980 yılında Kocaeli Kandıra'da dünyaya gelmiştir. Annesi Öğretmen babası ise Elektrik Teknisyeni olan Nergis Öztürk aslen Ordu'ludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu Nergis Öztürk, Bahçeşehir Üniversitesi’nde ileri oyunculuk yüksek lisansı yapmıştır. İlk sinema oyunculuk deneyimini Haluk Bilginer, Beyazıt Öztürk ve Ayşen Gruda'nın da rol aldığı Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? ile gerçekleştirmiştir.

Nergis Öztürk Star Tv ekranlarında ikinci sezonu yayınlanmakta olan Avlu adlı dizide Zerrin Şahin Karakterine hayat vermektedir. Nergis Öztürk kendisi gibi oyuncu olan eşi Cemal Toktaş ile evlidir ve Yaman adında bir erkek çocuk annesidir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.