Niyazi Vural Öğrencilere Ödüllerini Verdi

DENİZLİ 03.05.2019 - 10:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Niyazi Vural Öğrencilere Ödüllerini Verdi

Çivril Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı içerisinde okul sporları faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen müsabakalarda öğrenciler ödüllerini aldı.   Denizli'nin Çivril ilçesinde spora, sporcuya destek tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Çivril Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı içerisinde okul sporları faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen müsabakalarda öğrenciler ödüllerini aldı.    Çivril Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen törene Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı. Öğrenciler futbol, futsal, güreş ve bilek güreşi müsabakalarında ter döktü. 2385 öğrencinin katıldığı turnuvada dereceye giren 485 kişi ödüllerini aldı. Her insanın hayatında spor olması gerektiğini belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Geleceğimizin teminatı  gençlerimizin çocuklarımızın sporla ilgilenmeleri, yaşam biçimi haline getirmeleri için bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Spor evrenseldir. Okulda, bahçede her yerde spor yapmalıyız. Bizler spor yapan gençleri çok seviyoruz. Sporun desteklenmesi gerektiğini biliyoruz. Sporun her dalıyla ilgileneceğiz. Bu vesile ile spor dolu, sağlık dolu bir yaşamla başarılarınızın altına imza atmanızı diliyorum. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı içerisinde düzenlenen bu etkinliğin hepimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.       Öğrenciler Turnuvada Voleybol Küçük Kızlar, Voleybol Yıldız Kızlar, Voleybol Yıldız Erkekler, Voleybol Genç Kızlar, Voleybol Genç Erkekler, Futsal Küçük Kızlar, Futsal Küçük Erkekler, Futsal Yıldız Kızlar, Futsal Yıldız Erkekler, Futsal Genç Kızlar, Futsal Genç Erkekler, Futbol Küçük Erkekler, Futbol Yıldız Erkekler şeklinde gruplara ayrıldı.  

Çivril Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı içerisinde okul sporları faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen müsabakalarda öğrenciler ödüllerini aldı.

 

Denizli'nin Çivril ilçesinde spora, sporcuya destek tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Çivril Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı içerisinde okul sporları faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen müsabakalarda öğrenciler ödüllerini aldı. 

 

Çivril Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen törene Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı. Öğrenciler futbol, futsal, güreş ve bilek güreşi müsabakalarında ter döktü. 2385 öğrencinin katıldığı turnuvada dereceye giren 485 kişi ödüllerini aldı. Her insanın hayatında spor olması gerektiğini belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Geleceğimizin teminatı  gençlerimizin çocuklarımızın sporla ilgilenmeleri, yaşam biçimi haline getirmeleri için bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Spor evrenseldir. Okulda, bahçede her yerde spor yapmalıyız. Bizler spor yapan gençleri çok seviyoruz. Sporun desteklenmesi gerektiğini biliyoruz. Sporun her dalıyla ilgileneceğiz. Bu vesile ile spor dolu, sağlık dolu bir yaşamla başarılarınızın altına imza atmanızı diliyorum. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı içerisinde düzenlenen bu etkinliğin hepimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

 

 

 

Öğrenciler Turnuvada Voleybol Küçük Kızlar, Voleybol Yıldız Kızlar, Voleybol Yıldız Erkekler, Voleybol Genç Kızlar, Voleybol Genç Erkekler, Futsal Küçük Kızlar, Futsal Küçük Erkekler, Futsal Yıldız Kızlar, Futsal Yıldız Erkekler, Futsal Genç Kızlar, Futsal Genç Erkekler, Futbol Küçük Erkekler, Futbol Yıldız Erkekler şeklinde gruplara ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.