Denizli'de Hava Durumu!

DENİZLİ 05.05.2019 - 10:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Hava Durumu!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 14 ile 27 derece arasında değişirken havanın gök gürültülü ve sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Marmara ve Ege Bölgesi için yaptığı uyarıda Denizli etkilenecek mi?   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda Marmara ve Ege bölgelerinden şiddetli rüzgar ve Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı olayının yaşanacağı açıklandı. Ege Bölgesi’nde yaşanacak hava olaylarında Denizli sınırda kalırken, meydana gelecek rüzgar ve toz taşınımından etkileneceği tahmin ediliyor. Denizli’de bugün havanın gök gürültülü ve sağanak yağış şeklinde olacağı beklenirken, akşam saatlerinde yağışlar etkisini kaybedecek.   HAVA SICAKLIKLARI DÜŞECEK Hava sıcaklıklarının düşeceği tahmin edilen Denizli’de 3 ila 6 derece arası sıcaklıkların düşmesi bekleniyor. Pazartesi günü çok bulutlu olacağı Denizli’de Salı günü gök gürültülü ve sağanak yağışın olması tahmin ediliyor.     RÜZGAR ETKİLİ OLACAK Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Rüzgarın; bugün(Pazar) Trakya Kesimi (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ) ve İç Ege ile Balıkesir çevrelerinde kuvvetli (40-70 km/sa), Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla) ve Çanakkale çevrelerinde fırtına ve zaman zaman kuvvetli fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.   KUZEY AFRİKA KAYNAKLI TOZ TAŞINIMI Marmara ve Ege'de, bu gece saatlerinden sonra Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı beklendiğinden meydana gelebilecek görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.   DENİZLİ’DE 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU    

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 14 ile 27 derece arasında değişirken havanın gök gürültülü ve sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Marmara ve Ege Bölgesi için yaptığı uyarıda Denizli etkilenecek mi?

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda Marmara ve Ege bölgelerinden şiddetli rüzgar ve Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı olayının yaşanacağı açıklandı. Ege Bölgesi’nde yaşanacak hava olaylarında Denizli sınırda kalırken, meydana gelecek rüzgar ve toz taşınımından etkileneceği tahmin ediliyor. Denizli’de bugün havanın gök gürültülü ve sağanak yağış şeklinde olacağı beklenirken, akşam saatlerinde yağışlar etkisini kaybedecek.

 

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞECEK

Hava sıcaklıklarının düşeceği tahmin edilen Denizli’de 3 ila 6 derece arası sıcaklıkların düşmesi bekleniyor. Pazartesi günü çok bulutlu olacağı Denizli’de Salı günü gök gürültülü ve sağanak yağışın olması tahmin ediliyor.

 

 

RÜZGAR ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Rüzgarın; bugün(Pazar) Trakya Kesimi (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ) ve İç Ege ile Balıkesir çevrelerinde kuvvetli (40-70 km/sa), Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla) ve Çanakkale çevrelerinde fırtına ve zaman zaman kuvvetli fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

KUZEY AFRİKA KAYNAKLI TOZ TAŞINIMI

Marmara ve Ege'de, bu gece saatlerinden sonra Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı beklendiğinden meydana gelebilecek görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

DENİZLİ’DE 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.