Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı trafik kazası geçirdi 2 yaralı

ASAYİŞ 05.05.2019 - 23:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı trafik kazası geçirdi 2 yaralı

Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olan Yusuf Kara Aydın istikametinden Denizli'ye gelirken trafik kazası geçirdi, kazada 2 kişi yaralı olarak kurtarıldı.     Olay, Denizli-Aydın karayolu üzerinde Horsunlu mahallesi mevkisinde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, kaza, Denizli-Aydın karayolu üzerinde, Horsunlu mahallesi mevkisinde meydana geldi. Buharkent'ten Nazilli ilçesine seyir halinde olan 09 NN 099 plakalı araç sürücücü Fırat Tosun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda, karşı şeritten gelen 20 AY 909 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle birlikte şarampole uçan 20 AY 909 plakalı araç sürücüsü Yusuf Kara yaralandı. Karşılıklı çarpışmasının etkisiyle diğer otomobil ise hurdaya döndü.     Çevredekilerin kazayı haber vermesinin ardından, ihbar üzerine olay yerine polis,itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 09 NN 099 plakalı araç sürücücü ve 20 AY 909 plakalı araç sürücüsü Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 20 AY 909 plakalı otomobil sürücüsü olan Yusuf Kara'nın Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olduğu öğrenildi. Trafik akışının belli bir süre polis kontrolü ile sağlanmasının ardından araçlar kaldırıldıktan sonra trafik akışı normale döndü.   Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  

Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olan Yusuf Kara Aydın istikametinden Denizli'ye gelirken trafik kazası geçirdi, kazada 2 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

 

 

Olay, Denizli-Aydın karayolu üzerinde Horsunlu mahallesi mevkisinde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, kaza, Denizli-Aydın karayolu üzerinde, Horsunlu mahallesi mevkisinde meydana geldi. Buharkent'ten Nazilli ilçesine seyir halinde olan 09 NN 099 plakalı araç sürücücü Fırat Tosun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda, karşı şeritten gelen 20 AY 909 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle birlikte şarampole uçan 20 AY 909 plakalı araç sürücüsü Yusuf Kara yaralandı. Karşılıklı çarpışmasının etkisiyle diğer otomobil ise hurdaya döndü.

 

 

Çevredekilerin kazayı haber vermesinin ardından, ihbar üzerine olay yerine polis,itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 09 NN 099 plakalı araç sürücücü ve 20 AY 909 plakalı araç sürücüsü Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

20 AY 909 plakalı otomobil sürücüsü olan Yusuf Kara'nın Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olduğu öğrenildi. Trafik akışının belli bir süre polis kontrolü ile sağlanmasının ardından araçlar kaldırıldıktan sonra trafik akışı normale döndü.

 

Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.