Jandarmadan kablo hırsızlarına suçüstü baskını

ASAYİŞ 10.05.2019 - 10:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Jandarmadan kablo hırsızlarına suçüstü baskını

Denizli Baklan İlçesi’nde kablo ve trafo hırsızlığı gerçekleştiren 4 şüpheli jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Denizli kent merkezi ve ilçelerinde 07 Antalya plakalı şahin marka araç ile kablo ve trafo hırsızlığı yapılacağı bilgisinin alınması üzerine, Baklan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.   26 Nisan 2019 tarihinde devriye gezen jandarma ekipleri Buldan Kekliktaş mevkiinde bir Mermer Ocağı’nda bulunan trafodaki kabloları kesmek üzere hırsızlık olayına karışan 4 kişi suç üsttü yakalandı. Suçüstü yakalanan M.S., H.B., G.Ç. ve B.K. ekipler tarafından ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Denizli Baklan İlçesi’nde kablo ve trafo hırsızlığı gerçekleştiren 4 şüpheli jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Denizli kent merkezi ve ilçelerinde 07 Antalya plakalı şahin marka araç ile kablo ve trafo hırsızlığı yapılacağı bilgisinin alınması üzerine, Baklan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

 

26 Nisan 2019 tarihinde devriye gezen jandarma ekipleri Buldan Kekliktaş mevkiinde bir Mermer Ocağı’nda bulunan trafodaki kabloları kesmek üzere hırsızlık olayına karışan 4 kişi suç üsttü yakalandı. Suçüstü yakalanan M.S., H.B., G.Ç. ve B.K. ekipler tarafından ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.