46 Yaşında 3. Kez Kalp Ameliyatı Oldu

SAĞLIK 14.05.2019 - 10:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

46 Yaşında 3. Kez Kalp Ameliyatı Oldu

PAÜ Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Vefa Özcan ve ekibi bir hastayı 3. kez kalp kapağı ameliyatı yaparak başarıyla taburcu etti.   46 yaşındaki hasta Emine Altuntaş daha önce 2 kez dış merkezde kalp kapakçığı değiştirilmiş fakat PAÜ Hastanesine nefes darlığı ve çarpıntı şikayeti ile başvurdu. Yapılan kalp ultrasonunda kalp kapakçığında pıhtı görülen hasta,  Prof. Dr. Ali Vefa Özcan tarafından takibe alındı. Diğer kalp kapakçıklarında da kaçak görülen hasta tekrar 3. kez ameliyat edildi.     Ameliyat hakkında bilgi veren Prof. Dr. Ali Vefa Özcan “  Hastamız oldukça riskli bir ameliyat geçirdi,  2 kapağı değişen diğer 3. kapağı tamir edilen Emine Hanım ameliyat sonrası 10 gün hastanede takibi yapıldıktan sonra şifayla taburcu edilmiştir” dedi.   Taburcu sonrası duygularını ifade eden hasta Emine Altuntaş tüm ekibe teşekkür ederek sağlıkla taburcu olduğu için mutlu olduğunu belirtti.

PAÜ Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Vefa Özcan ve ekibi bir hastayı 3. kez kalp kapağı ameliyatı yaparak başarıyla taburcu etti.

 

46 yaşındaki hasta Emine Altuntaş daha önce 2 kez dış merkezde kalp kapakçığı değiştirilmiş fakat PAÜ Hastanesine nefes darlığı ve çarpıntı şikayeti ile başvurdu. Yapılan kalp ultrasonunda kalp kapakçığında pıhtı görülen hasta,  Prof. Dr. Ali Vefa Özcan tarafından takibe alındı. Diğer kalp kapakçıklarında da kaçak görülen hasta tekrar 3. kez ameliyat edildi.

 

 

Ameliyat hakkında bilgi veren Prof. Dr. Ali Vefa Özcan “  Hastamız oldukça riskli bir ameliyat geçirdi,  2 kapağı değişen diğer 3. kapağı tamir edilen Emine Hanım ameliyat sonrası 10 gün hastanede takibi yapıldıktan sonra şifayla taburcu edilmiştir” dedi.

 

Taburcu sonrası duygularını ifade eden hasta Emine Altuntaş tüm ekibe teşekkür ederek sağlıkla taburcu olduğu için mutlu olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.