Denizli'de otelde yükselen dumanlar korkuttu

ASAYİŞ 14.05.2019 - 17:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de otelde yükselen dumanlar korkuttu

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bulunan bir otelin depo kısmında tadilatı sırasında yükselen dumanlar korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.     Olay, bugün saat 15.00 sularında Pamukkale İlçesi Topraklık Mahallesi'nde İzmir Bulvarı ile 2288 sokağın kesiştiği noktada bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otelin depo kısmında yapılan tadilat esnasında mevcut kalorifer kazanın makine ile kesimi sırasında çıkan kıvılcımlardan dolayı yanıcı madde olan florürün tutuşması sonucu dumanlar yükseldi. Bir anlık parlamanın meydana gediği olayda herhangi bir yaralanma olmazken durum 112 Acil Çağrı Servisi’ne bildirildi.     Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olaya müdahale eden itfaiye ekipleri kalorifer kazanında alev alan yanıcı madde florürün söndürülmesi üzerine olay normale döndü. Bu arada florürün tutuşması sonucu dumanların yükselmesi ile otelde kısa süreli panik yaşandı. Depo kısmına yakın olan odalardaki kişiler tedbir amaçlı dışarıya sevk edildi.Olayın normale dönmesi sonucu rahat bir nefes alınırken, tadilatta çalışan 6-7 kişilik ekip ifadeleri alınmak üzere Sevindik Karakolu’na götürüldü.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bulunan bir otelin depo kısmında tadilatı sırasında yükselen dumanlar korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

 

 

Olay, bugün saat 15.00 sularında Pamukkale İlçesi Topraklık Mahallesi'nde İzmir Bulvarı ile 2288 sokağın kesiştiği noktada bulunan bir otelde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, otelin depo kısmında yapılan tadilat esnasında mevcut kalorifer kazanın makine ile kesimi sırasında çıkan kıvılcımlardan dolayı yanıcı madde olan florürün tutuşması sonucu dumanlar yükseldi. Bir anlık parlamanın meydana gediği olayda herhangi bir yaralanma olmazken durum 112 Acil Çağrı Servisi’ne bildirildi.

 

 

Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olaya müdahale eden itfaiye ekipleri kalorifer kazanında alev alan yanıcı madde florürün söndürülmesi üzerine olay normale döndü. Bu arada florürün tutuşması sonucu dumanların yükselmesi ile otelde kısa süreli panik yaşandı. Depo kısmına yakın olan odalardaki kişiler tedbir amaçlı dışarıya sevk edildi.Olayın normale dönmesi sonucu rahat bir nefes alınırken, tadilatta çalışan 6-7 kişilik ekip ifadeleri alınmak üzere Sevindik Karakolu’na götürüldü.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.