Denizli Tarım ve Orman Müdürlüğünden Emeklilere Onur Gecesi

DENİZLİ 17.05.2019 - 14:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Tarım ve Orman Müdürlüğünden Emeklilere Onur Gecesi

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden emekli olan personeller için, Onur Gecesi düzenlendi.   Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden emekli olan personeller için Onur Gecesi programı düzenlendi. Düzenlenen Onu Gecesi Programına, İl Tarım ve Orman Müdürü Yılmaz Erkaya, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve emekli olanlar katıldı.Onur Gecesinde konuşma yapan İl Müdürü Yılmaz Erkaya  "Bugün burada emekli olan 13 değerli arkadaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz. Sizleri asla unutmayacağız. Gönlümüzde her zaman var olacaksınız. Değerli hizmetleriniz için hepinize teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı. Gecede duygusal anlarda yaşandı. İl Müdürlüğünün emektar personellerinden Osman Gençoğlu "Bizleri bu vesile ile bir araya getiren değerli Müdürlerime teşekkür ediyorum. Önemli olan unutulmamak, hatırlanmaktır. İnşallah tekrar görüşmek nasip olur." dedi. Emekli olan personellere plaket takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile onur gecesi sona erdi.  

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden emekli olan personeller için, Onur Gecesi düzenlendi.

 

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden emekli olan personeller için Onur Gecesi programı düzenlendi. Düzenlenen Onu Gecesi Programına, İl Tarım ve Orman Müdürü Yılmaz Erkaya, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve emekli olanlar katıldı.Onur Gecesinde konuşma yapan İl Müdürü Yılmaz Erkaya  "Bugün burada emekli olan 13 değerli arkadaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz. Sizleri asla unutmayacağız. Gönlümüzde her zaman var olacaksınız. Değerli hizmetleriniz için hepinize teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.

Gecede duygusal anlarda yaşandı. İl Müdürlüğünün emektar personellerinden Osman Gençoğlu "Bizleri bu vesile ile bir araya getiren değerli Müdürlerime teşekkür ediyorum. Önemli olan unutulmamak, hatırlanmaktır. İnşallah tekrar görüşmek nasip olur." dedi.

Emekli olan personellere plaket takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile onur gecesi sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.