Denizli Jandarması Ege Bölgesindeki 2 dolandırıcıyı yakaladı

ASAYİŞ 23.05.2019 - 15:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Jandarması Ege Bölgesindeki 2 dolandırıcıyı yakaladı

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına yönelik olarak, yürüttüğü operasyon kapsamında Denizli dahil 6 ilde farklı olaylara karışan şüpheli 2 şahıs yakalandı.   Denizli'nin Tavas, Sarayköy ve Güney ilçelerinde son zamanlarda meydana gelen hırsızlık ve dolandırıcılık olayları ile ilgili çevrede bulunan güvenlik kameralarının izlenmesinin ardından şahısların olayda kullandığı sahte plakalı aracın gerçek plakası tespit edildi.Olayla ilgili olarak detaylı çalışma başlatan Jandarma ekipleri aynı şahısların Ege Bölgesi'nde özellikle yaşlı vatandaşları hedef aldığı ve onlara yardım yapmaya geldik söylemiyle İzmir ilinde 5 olay, Aydın ilinde 1, Isparta ilinde 4, Uşak ilinde ise 1 aynı yöntemle toplamda 16 olay gerçekleştirdikleri tespit edildi.   Şüpheli şahısların Uşak ilinde bulunduklarının istihbaratı üzerine gerekli koordinasyonlar sağlandıktan sonra R.E ve O.B isimli şüpheli şahıslar yapılan takip sonucunda kullandıkları araç ile yakalandılar.   Yakalanan şüphelilerin aracında ve üst aramasında çıkanlar ise; 30 Bin TL nakit para, 25 Bin TL değerinde olan 15 Ata altın, 3 Çeyrek Altın, 150 gr esrar uyuşturucu madde ve 20 gr eroin maddesi ele geçirildi.   Denizli'de daha önce Sarayköy İlçesinde 2018 yılının aralık ayında yaşanan Kore Gazisi olan H.A isimli kişinin evinde hırsızlık yaptıkları tespit edilerek, olayda aydınlatılmış oldu. Şüpheli olarak yakalanan R.E ve O.B isimli şahıslar başkalarının adına düzenlenmiş kimlik kartları ile birlikte yakalanmasının ardından Adliyeye sevk edildi.   Şüphelilerin işlemlerinin ardından cezaevine sek edildi.    

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına yönelik olarak, yürüttüğü operasyon kapsamında Denizli dahil 6 ilde farklı olaylara karışan şüpheli 2 şahıs yakalandı.

 

Denizli'nin Tavas, Sarayköy ve Güney ilçelerinde son zamanlarda meydana gelen hırsızlık ve dolandırıcılık olayları ile ilgili çevrede bulunan güvenlik kameralarının izlenmesinin ardından şahısların olayda kullandığı sahte plakalı aracın gerçek plakası tespit edildi.Olayla ilgili olarak detaylı çalışma başlatan Jandarma ekipleri aynı şahısların Ege Bölgesi'nde özellikle yaşlı vatandaşları hedef aldığı ve onlara yardım yapmaya geldik söylemiyle İzmir ilinde 5 olay, Aydın ilinde 1, Isparta ilinde 4, Uşak ilinde ise 1 aynı yöntemle toplamda 16 olay gerçekleştirdikleri tespit edildi.

 

Şüpheli şahısların Uşak ilinde bulunduklarının istihbaratı üzerine gerekli koordinasyonlar sağlandıktan sonra R.E ve O.B isimli şüpheli şahıslar yapılan takip sonucunda kullandıkları araç ile yakalandılar.

 

Yakalanan şüphelilerin aracında ve üst aramasında çıkanlar ise;

30 Bin TL nakit para, 25 Bin TL değerinde olan 15 Ata altın, 3 Çeyrek Altın, 150 gr esrar uyuşturucu madde ve 20 gr eroin maddesi ele geçirildi.

 

Denizli'de daha önce Sarayköy İlçesinde 2018 yılının aralık ayında yaşanan Kore Gazisi olan H.A isimli kişinin evinde hırsızlık yaptıkları tespit edilerek, olayda aydınlatılmış oldu. Şüpheli olarak yakalanan R.E ve O.B isimli şahıslar başkalarının adına düzenlenmiş kimlik kartları ile birlikte yakalanmasının ardından Adliyeye sevk edildi.

 

Şüphelilerin işlemlerinin ardından cezaevine sek edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.