57 Gençlik'ten Şehitlik ve Huzurevi Ziyareti

SPOR 27.05.2019 - 17:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

57 Gençlik'ten Şehitlik ve Huzurevi Ziyareti

Abalı Denizlispor 57 Gençlik taraftar gurubu Ramazan ayından huzurevi sakinlerini ve şehitleri unutmadı. Şehitliği ziyaret eden taraftar grubu huzurevinde kalan yaşlıları yalnız bırakmadı.   Abalı Denizlispor’un bu yıl şampiyonluk yolunda taraftardan aldığı güçle büyük bir başarı elde etti. Bunda 57 Gençlik taraftar gurubunun payı büyük derecede hissedildi. Sahada mücadele eden takımı motive etmede büyük etken olan taraftar gruplarından biriside 57 Gençlik taraftar grubudur. Sahada verilen mücadeleye destek veren taraftar grubu zaman zaman diğer taraftar gruplarına örnek olacak sosyal aktivitelere imza atıyor.     Her yıl Ramazan ayında düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen grup üyeleri samimi ortamda kaynaşma imkanı buluyor. Bunun yanı sıra Pazar günü 57 Gençlik taraftar grubu, Denizli Huzurevi ve Çocuk Evleri’ni ziyaret ederek yaşlılara kendilerinin yalnız olmadığını htirdi. Ardından Denizli Şehitliğini ziyaret eden taraftar grubu, Kur’an-ı Kerim okudu dualar etti.     57 Gençlik Taraftar Derneği adına duygularını belirten Tanju Bayındır ve Murat Akar; “Her yıl Ramazan ayında düzenli olarak gittiğimiz ziyaretlerimize bu senede gitme fırsatı bulduk. Kardeşlerimiz ve yaşlılarımızla sohbet ettik. Aziz şehitlerimizi ziyaret edip Kur’an-ı Kerim okuttuk ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah seneye de bu gelenek devam eder. Taraftar grubunun 90 dakikadan ibaret olmadığının farkındayız, Allah ziyaretimizi kabul etsin inşallah” ifadelerine yer verdiler.  

Abalı Denizlispor 57 Gençlik taraftar gurubu Ramazan ayından huzurevi sakinlerini ve şehitleri unutmadı. Şehitliği ziyaret eden taraftar grubu huzurevinde kalan yaşlıları yalnız bırakmadı.

 

Abalı Denizlispor’un bu yıl şampiyonluk yolunda taraftardan aldığı güçle büyük bir başarı elde etti. Bunda 57 Gençlik taraftar gurubunun payı büyük derecede hissedildi. Sahada mücadele eden takımı motive etmede büyük etken olan taraftar gruplarından biriside 57 Gençlik taraftar grubudur. Sahada verilen mücadeleye destek veren taraftar grubu zaman zaman diğer taraftar gruplarına örnek olacak sosyal aktivitelere imza atıyor.

 

 

Her yıl Ramazan ayında düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen grup üyeleri samimi ortamda kaynaşma imkanı buluyor. Bunun yanı sıra Pazar günü 57 Gençlik taraftar grubu, Denizli Huzurevi ve Çocuk Evleri’ni ziyaret ederek yaşlılara kendilerinin yalnız olmadığını htirdi. Ardından Denizli Şehitliğini ziyaret eden taraftar grubu, Kur’an-ı Kerim okudu dualar etti.

 

 

57 Gençlik Taraftar Derneği adına duygularını belirten Tanju Bayındır ve Murat Akar; “Her yıl Ramazan ayında düzenli olarak gittiğimiz ziyaretlerimize bu senede gitme fırsatı bulduk. Kardeşlerimiz ve yaşlılarımızla sohbet ettik. Aziz şehitlerimizi ziyaret edip Kur’an-ı Kerim okuttuk ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah seneye de bu gelenek devam eder. Taraftar grubunun 90 dakikadan ibaret olmadığının farkındayız, Allah ziyaretimizi kabul etsin inşallah” ifadelerine yer verdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.